ostali športi

Maja Vtič, Sebastjan Skube in mirnski badmintonisti

7.3.2008 | J. A.

Sebastjan Skube ni skrival zadovoljstva. (Foto: J. A.)

Sebastjan Skube ni skrival zadovoljstva. (Foto: J. A.)

Trebnje - Na prireditvi Športnik leta, ki jo organizira Športna zveza Trebnje, so podelili priznanja najboljšim športnikom in ekipam v občini Trebnje. Letošnje najprestižnejše naslove so si prislužili Badmintonski klub TOM Mirna -1.ekipa, smučarska skakalka Maja Vtič in rokometaš Sebastjan Skube.

Prva ekipa Badmintonskega kluba TOM Mirna je v letu 2007 osvojila naslov državnega ekipnega prvaka, kar jim je uspelo že tretjič. So tudi edini badmintonisti v Sloveniji izven Ljubljane, ki se lahko ponašajo s tem naslovom.

Smučarska skakalka Maja Vtič, članica Smučarskega društva Zabrdje, je lani postala državna prvakinja, osvojila je bronasto medaljo na mladinskem svetovnem prvenstvu, v celinskem pokalu pa je dosegla tretje in četrto mesto.

Sebastjan Skube je član Rokometnega kluba Trimo Trebnje, igra tudi za mladinsko reprezentanco Slovenije in je njen najboljši strelec. Nastopil je tudi že za člansko državno reprezentanco.

Predsednik prireditvenega odbora Miran Jurak in član Olimpijskega komiteja Miro Cerar sta podelila tri športne plakete Trebnjega. Za svoje dolgoletno delo so jih prejeli: Veljko Kolenc (učitelj športne vzgoje na Osnovni šoli Mirna), Milena Veber Jarc (Kegljaški klub Trebnje) in Jože Kocjan (učitelj športne vzgoje na Osnovni šoli Veliki Gaber).

‹ nazaj

Galerija (3)

Fantovski del badmintonske ekipe z Mirne, mama Maje Vtič (Maja je bila zaradi obveznosti odsotna) in Sebastjan Skube s predsednikom Športne zveze Boštjanom Kolencem.
Maja Vtič, Sebastjan Skube in mirnski badmintonisti
Maja Vtič, Sebastjan Skube in mirnski badmintonisti

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava