posavje

Smučišče na Lisci spet obratuje

7.3.2008

Lisca sicer ni Kranjska Gora, a kdor uživa v smučanju, bo zadovoljen tudi tam. (Foto: P. P.)

Lisca sicer ni Kranjska Gora, a kdor uživa v smučanju, bo zadovoljen tudi tam. (Foto: P. P.)

Lisca - Priljubljeno izletniško točko Posavcev in Zasavcev - Lisco, z najvišjo točko na 948 metrov nadmorske višine, je prekrila 30 cm debela snežna odeja. Sevniški zavod KŠTM, ki upravlja s smučiščem, je zato spet odprl smučišče za manj zahtevne smučarje z manjšo vlečnico.Ker so smučišče nedavno tudi osvetlili, je poslej možno med tednom smučanje od 15. do 20. ure, ob sobotah in nedeljah pa od 9. do 20. ure. Smučarske karte prodajajo v Tončkovem domu na Lisci (za otroke je 5, za odrasle pa 7 evrov), kjer posredujejo vse informacije, tudi o snežnih razmerah (telefon 03 57 35 016).

Osebje doma razvaja goste tudi s kulinarično ponudbo. Pohitite na Lisco, dokler je še zimska idila, s krasnim razgledom do Triglava, Kuma. Snežnika, Gorjancev...

‹ nazaj

Komentarji (2)

8.3.2008OceniToni 
Ja, na Lisci je res idila, tudi, kadar ni sneg. Z družino se pogosto odpravimo na nekajurni sprehod na Lisco, bodisi na krajšega s Krakovega ali daljšega čez Ledino.Moram pa reči, da, žal, s smučanjem ni nič, ker na Lisci dežuje in sneg kar vidno pobira, vlečnica ne obratuje. Vzdrževalec bi jo sicer pognal tudi za družino ali pet smučarjev, pravi...Ga je pa še dovolj za sankanje, tako, da otroci lahko uživajo.
7.2.2009Ocenija ful 
hahaha pa pjmo na lisco če je tko reko novinar

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava