zgodbe

Po sledeh Big Brotherja / Big Sandi ima novo ljubezen - Špelo

8.11.2008 | 11:00 | Tanja Jakše Gazvoda

Pri Sandiju pridelano zelenjavo, sadje, cvetje.... je mogoče tudi kupiti.

Pri Sandiju pridelano zelenjavo, sadje, cvetje.... je mogoče tudi kupiti.

Sela pri Ratežu - Na žalost mnogih Sandijevih oboževalk sporočamo: simpatični Dolenjec s Sel pri Ratežu, ki ga je zavoljo resničnostnega šova Big Brother spoznala domala vsa Slovenija, ima novo ljubezen, 19-letno Špelo iz Novega mesta. Njegova izbranka študira kemijo v Ljubljani, zaradi česar je na Dolenjskem le med vikendi, a Sandi vsako »furo« v slovensko prestolnico izkoristi tudi za obisk dekleta, ki jo je spoznal poleti na Gripovih tednih mladih (zanimivo, starše je poznal že prej), ljubezen pa je vzplamtela pred mesecem in pol.

Zavoljo bodočega tasta, nekoč uspešnega novomeškega kolesarja, se sedaj na Sandija prijatelji in znanci ne obračajo le zaradi zelenjave, pač pa tudi zaradi koles, ki pa Sandija, ki je konec septembra dopolnil 23 let, še niso ravno prevzela. Tako je bolje, da pridete k njemu na kozarček domačega in pečenico, za nova kolesa pa je pravi naslov v Žabji vasi.

Tlačenka - velikanka, Sandijevo delo.

Tlačenka - velikanka, Sandijevo delo.

Ponovno v gasilsko uniformo?

Sandija zadnje mesece zaposluje delo na domači kmetiji, kjer imajo z zelenjavo in sadjem zasajenih kar 8 hektarjev zemlje, po pridnih rokah pa kliče tudi čas kolin. A Sandija vleče tudi v službo. Zaradi 92-dnevne izolacije v hiši Big Brother je namreč izgubil službo v Gasilsko-reševalnem centru Novo mesto, a tokrat se bo, kot kaže, zopet podal v gasilske vode. Kam, naj bo zaenkrat še skrivnost.

Vidimo ga lahko tudi za volanom traktorja.

Vidimo ga lahko tudi za volanom traktorja.

Sicer pa je še vedno navajen na natrpan delovnik: vstaja zelo zgodaj, razvaža robo, pomaga pri pobiranju pridelka, sortira… Dela ne zmanjka vse do noči, potem pa se ne odpove niti večerni oziroma nočni sprostitvi v kakšnem lokalu ali na zabavi, tako da časa za spanje ni ravno veliko.

Sandi. Špela pa si še ne želi medijske prepoznavnosti.

Sandi. Špela pa si še ne želi medijske prepoznavnosti.

Lepi spomini z grenkim priokusom

In ko razlaga o vsakdanjih opravilih, ga misli spet zanesejo na Big Brother. »Imam lep spomin na hišo Big Brother, a z grenkim priokusom. Ni mi namreč všeč, kako so prikazali vse skupaj, saj so hoteli izpostaviti moje napake. Kljub temu mi je v tolažbo, da sem pri ljudeh še vedno priljubljen. Sicer pa je bil ves scenarij, tudi glede glasovanja, že v naprej napisan,« pravi Sandi, ki je za mnoge Dolenjce, čeprav ni odnesel glavne nagrade, pravi zmagovalec resničnostnega šova.

‹ nazaj

Komentarji (5)

9.11.2008Ocenipeti 
Lepo, da se je rešil Tjaše!!!! veliko sreče z novo punco!
10.11.2008Ocenibut 
da vsaj ne bo več mešal glavo drugim...
10.11.2008OceniTone 
Dejte že nehat s tem, pripravlja se že nov BB, vi pa še vedno tega okoli vlačite.
10.11.2008Ocenimari 
Vendar novi kandidati še zbrani niso. Ali pač?
11.11.2008OceniBingo 
Kje pa. Še Kmetija se ni končala, pa že sanjate o novem BB. Kandidate bodo zbrali čez slabe pol leta, konec Marca pa bo verjetno BB3.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava