kronika

Kolesarko oplazil, kolesarja povozil do smrti

13.6.2010 | 06:00 | M. K.

Foto: arhiv

Foto: arhiv

Sinoči ob 20.08 je v Trnju, na križišču za Škovec v občini Trebnje, prišlo do trčenja kombiniranega vozila in kolesarja, ki je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče, poroča Regijski center za obveščanje Novo mesto. Posredovali so reševalci ZD Trebnje. Gasilci PGD Trebnje so vzpostavili prometno in požarno varovanje, nudili pomoč reševalcem, razsvetlili kraj nesreče in počistili cestišče.

Na Generalni policijski upravi pojasnjujejo, da je v nesreči umrl 42-letni kolesar iz območja Trebnjega.

V prometni nesreči je sicer voznik kombiniranega vozila zapeljal v levo, na nasprotno stran vozišča, kjer je najprej oplazil kolesarko, nato pa trčil še v 42-letnega kolesarja. Kolesarka je bila lažje poškodovana, kolesar pa je zaradi hudih poškodb, kot omenjeno, umrl na kraju nesreče.

Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.

‹ nazaj

Komentarji (13)

13.6.2010OceniTanja 
Ja stiček moj. Bil si najboljši striček na svetu. Pogrešala te bom. In upam da bo pravica na naši strani.
13.6.2010Ocenip'ciklist 
Trebanjski kolesarji so morajo bati manijaka v kombiniranem vozilu, ki vse povprek zriva kolesarje s ceste. Kolesarje namreč krivi za smrt sina, ki je pri dirkanju naletel na kolesaeje in pri izogibanju motečih kolesarjev zletel s ceste.
13.6.2010Oceninina 
Same strašne novice...sožalje svojcem...kdo ve kako se je pisal?
13.6.2010OceniTanja 
Hvala za sožalje Nina.
13.6.2010Ocenibernardka 
Če je to res storil iz maščevanja, ne vem kakšen je to človek. S takimi dejanji samo še stopnjuje žalost in tako ravnanje res ne pelje nikamor. Kaj ne ve, da so tudi drugi "ljudje" ljudje in da imajo svojce, prijatelje in da ne moreš kar sam odločati o usodi ljudi, pa čeprav se je tebi zgodilo ne vem kaj hudega. Tako maščevanje je bilo v starem veku, današnji živelj pa naj bi bil kultiviran in ne maščevalen. Sožalje svojcem.
13.6.2010OceniPoison Ivy 
p'ciklist....povzročitelj nesreče ni imel nobenega sina in v tem primeru včeraj ni šlo za nikakršno maščevanje, prosim ne širi laži naokrog. Če si imel v mislih koga drugega s kombiniranim vozilom, to ne vem, ta fant tega včeraj ni storil nalašč. Sožalje svojcem.
13.6.2010OceniTanja 
Ja to je res. Tukaj ni bilo nobenega maščevanja. Bila je samo aroganca in egoizem mladih alkoholiziranih fantov, ki niso pomislili da preden sedejo za volano, lahko povzročijo ogromno bolečino in praznino. Andrejček radi smo te imeli in te imamo.
13.6.2010OceniTjaša 
Pa kaj vam ni jasnu??? Folk zmešan!!! Kakšno maščevanje?? Pijan smrkovc mi je uzeu kar sm mela najrajš na tem svet!!! Ati moj use si mi<3<3 Pogrešam te:(
13.6.2010Ocenip'ciklist 
Nisem rekel, da je bil ta. Še enkrat preberite. Hočem samo povedati, kakšna tempirana bomba se vozi s kombiniranim vozilom po vašem koncu. Sožalje svojcem.
13.6.2010OceniIzidor 
Sožalje svojcem tudi od mene.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava