bela krajina

Branko Matkovič je kandidat DeSUS za metliškega župana

29.8.2010 | 17:20 | M. B.-J.

Branko Matkovič bo ponovno kandidiral za metliškega župana. (Foto: M. B.-J.)

Branko Matkovič bo ponovno kandidiral za metliškega župana. (Foto: M. B.-J.)

Metlika - Občinski odbor DeSUS Metlika je na svoji nedavni seji za strankinega kandidata za metliškega župana na letošnjih lokalnih volitvah določil Branka Matkoviča, 53-letnega univ. dipl. pravnika iz Radovičev pri Metliki. Matkovič je bil od leta 1990 do 1994 zadnji predsednik skupščine občine Metlika in od 1994 do 1998 prvi metliški župan. V letih od 1993 do 2002 pa je bil dva mandata član Državnega sveta RS.

‹ nazaj

Komentarji (22)

29.8.2010OceniAlenka 
Podpora Desusa bo premalo. Pa ga od mlajših sploh kdo pozna?
30.8.2010Ocenisinko 
EJ Branko,Branko ti si svoje odslužil v Metliki , naredil pa tako ali tako nič kot je bilo pričakovat od tebe. Ne bo ti ratalo dobit dovolj glasov, so drugi bolj sposobni.
30.8.2010OceniKrpa 
Sinko, kdo so ti drugi?
30.8.2010Ocenilojz 
BRUSKOLETOVA mislm
31.8.2010OceniŠansa 
Ta nima šans. Da ga ni samo sram kandidirati. v 8ih letih županovanja je Metliko spravil na kant. Če ne bi bilo njega, bi danes Danfoss stal v Metliki in ne v Črnomlju.
31.8.2010OceniMilka 
Pa kaj spet? Kaj te niti v Beti več nočejo? Ni več zaslug, ki bi zagotovile tvoje delovno mesto in odnesle navadne delavce? Nisem si mislila, da Desus ne premore nobenega normalnega kandidata. Sprijazni se, Branko, za nikamor nisi. Kjerkoli si bil, ni bilo nič od tebe (Novoteks, Iskra, Beti,...)
2.9.2010Ocenijože 
lepo si nam zrihtal v beti ,ne še v občini ,pa kaj nisi že dosti škode naredil zadnič
4.9.2010Ocenistekloklepar 
Branko, ne oziraj se na te bolne komentarje, moraš pač razumeti, da obstajo tudi ljudje z ikujem, ki ne dosega veličino njihovega čevlja! Dobro poznam vse župane, ki so bili zateboj.Te prazne glave nevedo, da si dobil prazno mizo in dolg ,da si vračal skozi oba mandata. Za seboj si zapustil polno mizo projektov in finančno likvidnost. Koliko vem, te danes čaka zopet pezna miza (brez enega samega projekta,minus pa še večji).Vsi projekti ,ki so se izvajali do sedaj imajo datum in pečat,katerega ni dala ta "županja".Ekipa ,ki jo nastavila po verigi prijatelstva, ne znanja, ne iskušen, je danes metliko potisnila na najnižjo možno točko. Pred njo smo bili dest korakov pred semičani in črnomalci po vprašanju tretje razvojne osi ,danes pe smo dvajset za njimi!! to pa je osnova razvoja metlike. To sta tista dva vedela (bukovec,fabjan)zato sta nam jo potknila za županjo.Metlika bo plačevala se desetletja. Prepričan sem ,da ti bo uspelo,vendar ti v koži nebi rad bil.Vem le ,da ti bo jezik vsklajen z pametjo in da ne bo tako kot sedaj, ko ji je jezik v peti brzni, pamet pa v prvi! Vem , da tudi će bi hotel, neboš mogel biti tak lažnivec kot je ona. Saj poznaš tisto geslo, Metlika me rabi-jaz pa bi dodal njeno izjavo pred ugledniki v ljublani ,metliks me ne zanima zanima me parlament.To je edino kar je točno inizrečeno od nje po resnici.Ona bo že vedela kje je to izjavila,razni jožki,mike,lojski pa naj se sami "obesijo" na prvi veji.Še bi lakno našteval njenih patk pa nebi razumela tako ali drugače. saj veš tisto ,povej mi z kom se druži"črnič" pa veš kdo je.Vem da si težko pristal na kandidaturo,ampak sedaj pa jaz pravim Metlika te rabi!! Tudi argentinec bi bil bolši od nje ,a kam ne TI ! VELIKO SREČE TI ŽELIM!
4.9.2010OceniSimona 
nisem pristaš ravno Matkoviča ali Desusa, ampak tu ti pa dam prav, stekloklepar. Vse podpišem.
5.9.2010Ocenihčerka 
ej sinko obriši se z krpo pod nosom,ko ti to uspe prečitej še enkrat edini realini komentar na tvojo renatko. stekloklepar je prepričliv in zgleda pozna zadeve. ti pa se nuči gledati okoli sebe in šteti vsaj do deset. spoštuj občane in premisli ,kajti volitve so edino kar imamo mi siromaki ,da ocenjujemo brez čustev in osebnih interesov. njen cinični nasmeh ne akceptiraj, ker boš zanesljivo dobil sladkorno bolezen.Ko "govori" jo glej v oči pa boš videl vse-če? da ni koruptiva-? imam dokazn da je vendar v tej nepravni državi se neglede na to lahko kandidira!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava