dolenjska

Zakonski in družinski inštitut z novo celostno podobo

4.2.2011 | 08:35 | J. A.

Foto: Zakonski in družinski inštitut

Foto: Zakonski in družinski inštitut

Novo mesto - Zakonski in družinski inštitut je v novem letu začel delovati v prenovljeni celostni podobi in z novim imenom, iz Zakonski družinski inštitut Novo mesto se je preimenoval v Zakonski in družinski inštitut. Kot je pojasnila strokovna direktorica Melita Kramar, je razlog za spremembo razširjena dejavnost, saj delujejo po Dolenjski, Beli krajini, Posavju in širše, pa tudi večja prepoznavnost.

V sveži preobleki so uporabnikom še vedno na voljo brezplačne vključitve v delavnice za mamice z dojenčki, zakonce, samopodobo, terapevtsko pomoč za posameznike, pare in družine, elektronsko in telefonsko informiranje ter svetovanje, je povedala Kramarjeva.

V februarju je s srečanji začela skupina Sproščeno materinstvo za mamice z dojenčki v Novem mestu (vsak četrtek ob 10. uri) in Krškem (vsak ponedeljek ob 10. uri). V teku je tudi delavnica za zakonce Midva za vedno, v naslednjih mesecih pa se bodo začele še delavnice za samopodobo in srečanja skupine za zdravljene alkoholike.

Strokovna direktorica inštituta je povedala, da pripravljajo tudi številna predavanja v Novem mestu in okolici, urnike objavljajo na svoji spletni strani in na Facebook-u.

‹ nazaj

Komentarji (2)

4.2.2011OceniPodgurc 
Zahodna obvoznica je dovolj. Na vzhodu je že zdaj preveč cest.
4.2.2011OceniPodgurc 
Opa, napačna stran.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava