gospodarstvo

Dneva odprtih vrat v M Tomu

20.5.2011 | 13:40 | J. A.

V M Tomovi proizvodnji. (Foto: M. Ž. arhiv DL)

V M Tomovi proizvodnji. (Foto: M. Ž. arhiv DL)

Mokronog - Podjetje M Tom, ki je bilo ustanovljeno marca letos, danes po prvih korakih, ki jih je naredilo kot partner stečajnih upraviteljic podjetij Tom in Tomcommerce v stečaju, počasi stopa na samostojno pot. V podjetju vzpostavljajo kontakte z manjšimi trgovini po Sloveniji, prisotni so na Štajerskem, Primorskem, v Ljubljani in na Dolenjskem, imajo tudi kupce s Hrvaške in iz Nemčije, je sporočila Petra Krnc iz Lapega.

Naročila prihajajo dnevno, trije redno in sedem s podjemno pogodbo zaposlenih delavcev pa mesečno ustvari za približno od 50 do 60 tisoč evrov prometa. Podjetje M Tom ima sedaj v Mokronogu v najemu del prostorov podjetja Tom d.d. v stečaju, v prihodnjih mesecih pa (zaradi širitve programa) načrtuje povečanje števila zaposlenih na skupno predvidoma od 20 do 30. Poleg tega, da pospešujejo prodajo sedežnih garnitur na domačih in tujih trgih, upajo tudi na to, da bodo postali partner podjetja Adria Mobil iz Novega mesta in da bodo za njih delali program oblazinjenja v prikolicah in avtodomih.

Da bi jih ljudje še bolje spoznali, so zanje pripravili dneva odprtih vrat, prvi poteka danes do 17. ure, jutri pa (ko je tretja sobota v mesecu, ki je v Mokronogu tradicionalno namenjena sejmu) bo med 8. in 12. uro. Obiskovalcem bodo predstavili razmere, v katerih delajo, ponudili pa jim bodo tudi ugoden nakup sedežnih garnitur iz zaloge.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava