kronika

"Podkupljivi" inšpektor je v suspenzu

11.10.2011 | 15:20 | STA, M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Ljubljana, Brežice - V zvezi s priprtjem inšpektorja, osumljenega jemanja podkupnine, neuradno gre za Matjaža Goloba, so z republiškega inšpektorata za okolje in prostor sporočili, da "inšpektor dela ne opravlja, ker je trenutno v suspenzu".

Zapisali so, da o domnevnem sumu dogovarjanja o podkupovanju inšpektorja vse do informacije, ki so jo prejeli s strani novomeške policijske uprave konec tedna, v inšpektoratu niso bili obveščeni.

Tudi kaj več o vsebini problema na inšpektoratu ne morejo povedati, ker se dejstva "ugotavljajo v preiskovalnem postopku, ki še ni zaključen".

Poudarili so, da do zdaj v zvezi z delom inšpektorja prijav o sumu podkupovanja niso prejeli.

‹ nazaj

Komentarji (6)

11.10.2011Ocenidelavec 
No lepa reč!
12.10.2011Ocenitrobentica 
Žleht je ko satan, pa pokvarjet tudi! Kar seješ, tudi požanješ, prav mu je!
12.10.2011OceniADM 
Pah, a ni to tisti, ki je hotel rušiti vsako hiško, ki ni bila do centimetra točno narejena? Sem slišal, da je konstantno vsako leto na ZASLUŽENEM bolniškem dopustu zaradi polomljenih reber, nog in rok. Pa sem verjel, da je poštenjak. Glej ga vraga, sedaj se pa izkaže, da je hotel podkupnino. Prasec. V arest z njim!
12.10.2011OceniFrayer 
Moj stik z njim: na hodniku sem ga srečal, ko sem iskal geodetsko pisarno... Slučajno sem prišel v njegov "rajon". Moram reči, da me je nadrl kot mulca, češ: "...kaj pa vi imate tukaj za iskat.... Mi bomo sami prišli takrat, ko boste kaj zaj**al...." Samo debelo sem ga gledal, ker takrat sploh nisem vedel, kdo je. Očitno mu manjka osnovna kultura komuniciranja. Sploh ne dvomim, da je bil zelo nesramen in verjetno še nepravičen tudi do ljudi v postopku, če je mene za prazen nič nadrl.
12.10.2011Oceniups 
sem od več strank slišal, da je bil dobesedno obseden s pretiraim izvajanjem zakonskih določil in predpisov. Je kar čakal, kot v zasedi in se naenkrat pojavil, kot uradna oseba seveda. S kolesom se je celo vozil po terenu, da le ne bi bil na prvi pogled prepoznaven, da je uradna oseba. Takemu tako in tako ni mesta, da opravlja takšno službo.
13.10.2011Ocenibrežičan 
Brežiški SDS- a je res Maruša njegova helfrca vaša članica in član ožjega dela? G. Vizjak lepe stvar, ali ste tudi vi kaj..............

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava