DOLENJSKI LIST

Dolenjski list
Germova ulica 4
8000 Novo mesto, p.p. 212
(07) 39 30 500
info@dolenjskilist.si
spletno.urednistvo@dolenjskilist.si

petsobnedpontor
napoved napoved napoved napoved napoved
19°C 18°C 9°C 11°C 12°C
28°C 28°C 17°C 21°C 26°C
jul
1

Prijeli mladoletnega povratnika

13.3.2012 | 10:25

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Grosupeljski policisti so prijeli mladoletnika, ki je minulo sredo, 7. marca, poskušal oropati uslužbenca v poslovnih prostorih ob Taborski cesti v Grosupljem, danes poročajo ljubljanski policisti.

Tistega dne okoli 22.30 je neznani mlajši moški vstopil v poslovne prostore ter od uslužbenca z grožnjami zahteval gotovino. Ko mu je ta povedal, da nima gotovine, je slednji svoje grožnje podkrepil še s pištoli podobnim predmetom. V tem času se je poslovnim prostorom naključno približala še ena oseba, zaradi česar je mladoletni storilec zbežal neznano kam. O dogodku so bili obveščeni policisti, ki so z zbiranjem obvestil izsledili mladoletnika ter mu odvzeli prostost.

Osumljenega mladoletnika, ki je sicer povratni storilec premoženjskih kaznivih dejanj, bodo sedaj s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.

Odnesli računalnike in gotovino

Včeraj dopoldne pa so neznanci vlomili v stanovanjsko hišo v okolici Grosupljega. Iz prostora so odnesli gotovino in prenosne računalnike. Lastnika so oškodovali za okoli 4000 evrov, v svojem poročilu med drugim navajajo s PU Ljubljana.

M. M.

Komentiraj prispevek

Uporabniško Ime

e-Naslov

Vaš komentar

Izračunajte vsoto šest in ena: