Prijeli mladoletnega povratnika

13.3.2012 | 10:25

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Grosupeljski policisti so prijeli mladoletnika, ki je minulo sredo, 7. marca, poskušal oropati uslužbenca v poslovnih prostorih ob Taborski cesti v Grosupljem, danes poročajo ljubljanski policisti.

Tistega dne okoli 22.30 je neznani mlajši moški vstopil v poslovne prostore ter od uslužbenca z grožnjami zahteval gotovino. Ko mu je ta povedal, da nima gotovine, je slednji svoje grožnje podkrepil še s pištoli podobnim predmetom. V tem času se je poslovnim prostorom naključno približala še ena oseba, zaradi česar je mladoletni storilec zbežal neznano kam. O dogodku so bili obveščeni policisti, ki so z zbiranjem obvestil izsledili mladoletnika ter mu odvzeli prostost.

Osumljenega mladoletnika, ki je sicer povratni storilec premoženjskih kaznivih dejanj, bodo sedaj s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.

Odnesli računalnike in gotovino

Včeraj dopoldne pa so neznanci vlomili v stanovanjsko hišo v okolici Grosupljega. Iz prostora so odnesli gotovino in prenosne računalnike. Lastnika so oškodovali za okoli 4000 evrov, v svojem poročilu med drugim navajajo s PU Ljubljana.

M. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava