Zimsko spanje v vrtcu

14.3.2012 | 09:15

Zimsko spanje v vrtcu

Podbočje - Že res, da se bo počasi prebudila topla pomlad, a taborniki iz vrtca Levček pri osnovni šoli Podbočje smo še ujeli trenutke radosti, ki jih še vedno nudi tudi mati narava, nekaterim zaspanim medvedom v gozdu. Malo za šalo, malo zares, v četrtek, 8. marca, smo si Murenčki (predšolski otroci) privoščili pravo zimsko spanje v vrtcu.

Popoldne so starši nazaj v vrtec pripeljali otroke v okviru obogatitvenih dejavnosti. Otroci so poleg prave taborniške rutice okoli vratu imeli s seboj nahrbtnike s svojo osebno opremo, svetilke, spalne vreče in inštrumente. Najprej so prejeli pravi risani zemljevid s potnimi znaki, ki pa so ga s pomočjo vodnice tudi uspešno prebrali. S svetilkami so se podali na nočni »lov za zakladom,« pekli so palačinke, obiskali so jih pravi »veliki« taborniki; večer pa so zaključili s pesmijo ob kitari, pižama zabavo, modno pisto in pravljico za lahko noč.

Polni energije in zadovoljstva - od prejete nove dogodivščine, so se prebudili v novo jutro; pospravili svoje spalne vreče in začeli s pripovedovanjem doživetega svojim ostalim prijateljem iz vrtca. Vsi se veselijo ponovnega taborniškega snidenja, več o tem, kako zares lepo so se imeli, pa naj povedo spodaj nastale fotografije.

Sergeja Bogovič

Galerija

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava