posavje

FOTO: Pobrali za dve traktorski prikolici smeti

26.3.2012 | 09:05 | M. M.

Foto: A. H., SMC

Foto: A. H., SMC

FOTO: Pobrali za dve traktorski prikolici smeti

Sevnica - Vseslovenski akciji Očistimo Slovenijo 2012 se je minulo soboto pridružil tudi sevniški SMC. »Kos Slovenije, ki smo se ga odločili očistit, leži v Lončarjevem Dolu; očistili smo obrežje potoka, ki teče skozenj. Zbrali smo se zjutraj na travniku pri animatorju Gorazdu. Čiščenja se je udeležilo kar precej animatorjev, nekaj otrok, pridružili pa so se nam tudi nekateri vaščani,« je sporočil Andrej Hafner iz SMC.

Sevničani so pobirali smeti, od starih konzerv, plastenk in zarjavelih koles do štedilnikov in likalnikov. Vseh smeti se je nabralo za dve zvrhani traktorski prikolici. Po zaključku je sledil zaslužen piknik. »Za konec lahko rečemo, da je tudi po naši zaslugi delček naše Zemljice čistejši. Na vseh nas pa je, da se potrudimo, da bo potrebnih čim manj takšnih akcij,« se dodajajo iz SMC.

Kot smo poročali, so čistilne akcije potekale po številnih krajih regije, vaše prispevke s fotografijami pa sprejemamo na e-naslovih spletno.urednistvo@dolenjskilist.si in novice@lokalno.si, saj smo čez vikend in bomo verjetno še ves teden poročali o tej največji prostovoljni akciji.

‹ nazaj

Galerija (8)

sev-11
sev-12
sev-13
sev-14
sev-15
sev-16
sev-17
sev-18

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava