posavje

Vinko Ogorevc na izpraznjeni svetniški Vizjakov sedež

27.3.2012 | 09:45 | M. L.

Vinko Ogorevc med odmorom včerajšnje seje ob županovi delovni mizi. (Foto: M. L.)

Vinko Ogorevc med odmorom včerajšnje seje ob županovi delovni mizi. (Foto: M. L.)

Brežice - Brežiški občinski svet je na včerajšnji seji sprejel več sklepov, ki omogočajo novemu brežiškemu občinskemu podjetju Komunala začetek delovanja s 1. aprilom. S sklepi občina tudi ureja sodelovanje z brežiškim komunalnim podjetjem KOP, ki zdaj izvaja komunalne dejavnosti v občini. Z enim od sklepov so potrdili tudi nakup smetarskega vozila za pobiranje odpadkov iz ekoloških otokov. Nakup je svetnikom pojasnil Aleksander Zupančič, v. d. direktorja Komunala.

Svet je med drugim opravil tudi več kadrovskih zadev. Pri tem je potrdil mandat nadomestnega člana sveta in tako je v svetniške klopi sedel predstavnik SDS Vinko Ogorevc, ki je zamenjal Andreja Vizjaka, potem ko je ta postal minister. Ogorevca so imenovali tudi za člana komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, ki tako tudi nadomešča po Vizjakovem odboru v vlado v komisiji izpraznjeno mesto. Za predsednico komisije so imenovali Tatjano Močan.

Imenovali so tudi predstavnike občine v svet brežiškega zavoda za šport, svet OŠ Maksa Pleteršnika Pišece, svet Ekonomske in trgovske šole Brežice in Gimnazije Brežice.

‹ nazaj

Galerija (6)

IMG_5503
IMG_5505
IMG_5506
IMG_5508
IMG_5509
IMG_5510

Komentarji (1)

29.3.2012OceniKUZMA 
sAM CVET BREŽIŠKE OBČINE

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava