kronika

Požar počitniške hišice podtaknjen

5.4.2012 | 11:35 | M. M.

Foto: PMP Obrežje

Foto: PMP Obrežje

Poročali smo, da je včeraj nekaj po 6. uri zagorelo v počitniški hišici v kraju Črešnjice. Kot danes pojasnjujejo s PU Novo mesto, so policisti in kriminalisti ugotovili, da je nekdo z neznano tekočino polil lesen opaž in podtaknil ogenj, ki se je razširil na ostrešje stavbe. Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin, škode pa naj bi bilo za okoli 10.000 evrov.

Škode za štiri tisočake

Z zasebnega zemljišča v okolici Krškega je nekdo v noči na sredo ukradel hidravlično udarno kladivo. Lastnik je oškodovan za okoli 4000 evrov.

Spet kradli gorivo

Na delovišču v okolici Trebnjega pa je nekdo vlomil v rezervoar delovnega stroja in iztočil okoli 350 litrov goriva.

Zasegli ukradenega mercedesa

Policisti na mejnem prehodu Obrežje so v torek dopoldan med opravljanjem temeljite mejne kontrole pri preverjanju številk šasije in drugih označb vozila ugotovili nepravilnosti. Mercedes sprinter, ki ga je na vstop v državo pripeljal 30-letni državljan Srbije, so zasegli. O ugotovitvah so obvestili pristojno tožilstvo in nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja.

S ponarejeni dokumenti na mejo

Med opravljanjem mejne kontrole na izstopu iz države so policisti z Obrežja še ugotovili, da 42- in 37-letni državljana Srbije uporabljata ponarejena bolgarska potna lista, ponarejeni osebni izkaznici in vozniška dovoljenja. Tujcema so odvzeli prostost in jima zasegli ponarejene dokumente. O ugotovitvah so obvestili pristojno tožilstvo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava