dolenjska

Barica Kraljevski: S tem nimam nič

19.4.2012 | 07:45 | M. M.

Barico Kraljevski (na desni), bivšo predsednico krajevne skupnosti Mirna in eno vodilnih aktivistk za ustanovitev samostojne občine Mirna, je tamkajšnji župan Dušan Skerbiš pred slabim letom dni imenoval za podžupanjo. (Foto: M. Ž., arhiv DL)

Barico Kraljevski (na desni), bivšo predsednico krajevne skupnosti Mirna in eno vodilnih aktivistk za ustanovitev samostojne občine Mirna, je tamkajšnji župan Dušan Skerbiš pred slabim letom dni imenoval za podžupanjo. (Foto: M. Ž., arhiv DL)

Mirna - Današnje poročanje Dela, da so pri mirnski podžupanj policisti želi konopljo, je Barica Kraljevski za Dolenjski list odločno zavrnila. Pojasnila je, da sama s tem nima nič in da je vsa odgovornost na bivšem možu, s katerim sicer še vedno živita v isti hiši. Županu občine Mirna Dušanu Skerbišu je zaradi neljubega dogodka nemudoma ponudila svoj odstop, a ga je ta zavrnil, je še povedala.

Kot smo povzeli poročanje Dela, so mariborski policisti včeraj na posestvu Barice Kraljevski opravili hišno preiskavo, ob tem pa naj bi zasegli 600 sadik konoplje.

Podžupanja je v pogovoru za Radio Aktual Studio D kasneje še povedala, da živi v hiši, ki sta jo zgradila s Kraljevskim, s katerim sta sicer že 10 let ločena. Tudi med ponedeljkovo preiskavo so ji po njenih besedah policisti dejali, da se lahko umakne, saj ni ničesar osumljena oz. obtožena.

Neuradno naj bi bila količina zaseženih sadik precej manjša, kot so poročali mediji.

‹ nazaj

Zvočni zapisi

Barica Kraljevski o policijski preiskavi na njeni domačiji

Komentarji (20)

19.4.2012Oceniurša 
Dvomim da je podžupanja gojila konopljo. Vprašanje pa je ali lahko živiš v isti hiši in ne veš kaj se dogaja. Ker če ne veš in prijaviš je zelo narobe.
19.4.2012OceniSe sprašujem 
Da ženska ni vedela za 600 grmov konoplje na svoji domačiji? Pa 800€ elektrike na mesec se ji niti najmanj ni zdelo sporno? Dajte no dajte, saj nismo otroci! Ja, otroci. Otroci so verjetno tisti, ki so potem pokasirali vso to konopljo, ki je bila tako strašansko nevidna. Kako lahko vsak dan gledaš pred sabo nekaj kar bo morda uničilo toliko in toliko otrok, pa nič ne reagiraš? Mislim da bo treba še marsikomu marsikaj razjasnit, preden bo zgodbe konec.
19.4.2012OceniDebeli Franc 
@se sprašujem: Kako zelo ozkogledni ste nekateri. Pokažite mi nekaj od teh '' toliko in toliko '' otrok, ki jih je uničila konoplja. Jaz vam za vsakega pokažem najmanj deset, ki jih je uničil alkohol... Nekateri, vključno z našo oblastjo se še ne zavedate kako koristna za zdravje je lahko pravilna uporaba indijske konoplje. Ne spomnim se primera, ko bi bil nakajen mladostnik ali starejši dužinski član agresiven, da bi fizično obračunaval z drugimi. Ne takšni so bili vedno samo alkoholizirani ali nadrogirani s trdimi drogami. Pa e mi spet atepavat stisto oguljeno, da '' konoplja je samo začetek in pot v trde droge...''. Itak, ja.
19.4.2012OceniMario Špinel 
Debeli Franc, imaš prav. Otroci kadijo konopljo izključno v zdravstvene namene, Mario Špinel pa je nedosegljivi ideal vsakega normalnega otroka. Meni so pa vseeno bolj pri srcu ljudje, ki ne buljijo vate s praznimi očmi, ne da bi te sploh razumeli, kaj jim govoriš. V otroštvu se morajo možgani razvijati, ne pa nazadovati.
19.4.2012Oceniabc 
sramota za mirno
19.4.2012Ocenimirnčan 
Župan ne zatiskaj oči pred to veliko sramoto za župana inMirno-takoj odstavi podžupanijo!!
19.4.2012OceniJure 
sramota za slovensko druzbo, da se ne more podučiti o rastlini konoplji youtube: Drevo življenja - pesem o izemni rastlini konoplji youtube: Medicinska konoplja in njen vpliv na človeško zdravje youtube : Cliff High o marihuani in ostalih substancah youtube: BEG PRED RESNICO - Zdravilo proti raku! - KONOPLJINA SMOLA (hašiševo olje)
19.4.2012Ocenipojoča travica 
Po trenutni zakonodaji v Sloveniji spada konoplja med nedovoljene substance in s tem je zadeva zaključena. Menda ja ne boste tukaj tvezili da so ti naši "domači pridelovalci" naši rešitelji ki nas želijo ozdraviti raka...
19.4.2012Ocenimirnčan6 
Kdor se je kdaj ločil ve, da se ne dotakne ničesar kar je od bivše ali bivšega,tako da sem sto procenten da Barica s tem ni imela nič
19.4.2012Ocenibralka 
S Kraljevskim se ni za igrat to ve gospa Barica in vsi ki poznajo njegovo preteklost.Gospa vsi ki vas dobro poznajo vedo da niste nič krivi zato glavo pokonci in ne obupajte.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava