mladi dopisnik

Iz majhnega raste veliko

22.6.2012 | 13:55 | Novinarski krožek OŠ Center, Foto krožek OŠ Center

Iz majhnega raste veliko

Novo mesto - V četrtek, 14. junija, smo se učenci, starši in delavci šole poslovili od letošnjega šolskega leta in od učencev 9. razreda. Na bogati prireditvi Iz majhnega raste veliko smo pokazali nekaj svojega veselja do življenja.

Razigrane točke pevcev, recitatorjev in plesalcev so se vrstile ena za drugo in navdušile nabito polno športno dvorano Marof. Ravnateljica Marija Vranešič je podelila najvišja priznanja OŠ Center učencem, ki so se v tem šolskem letu najbolj izkazali.

Posebej sta bila izpostavljena Jakob Fabjan in Leja Šinkovec iz 9. razreda, ki sta blestela na učnem področju z zlatimi, srebrnimi in bronastimi priznanji, Stella Krsnik in Gal Malenšek sta bila razglašena za najboljša športnika šole, Grega Bajc je dobil priznanje za samostojno in ustvarjalno sodelovanje na kulturnih prireditvah, Grega Bajc, Tjaša Okleščen, Tin Malenšek in Anja Fink pa so dobili zlato priznanje OŠ Center za svoj vzoren odnos do sošolcev, delavcev šole in dela svojih oddelčnih skupnosti. Seveda so bili pohvaljeni tudi dosežki vseh drugih učencev, ki so se trudili izkoristiti vse svoje potenciale.

V drugem delu prireditve smo se poslovili od devetošolcev, ki so nam še zadnjič pokazali, koliko energije premore naša mlada generacija!

Hura, počitnice!

‹ nazaj

Galerija (9)

IMGP6366
IMG_7621
IMG_7662
IMG_7724
IMG_7796
IMG_7833
IMG_7848
IMG_8016
IMG_8068

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava