DOLENJSKI LIST

Dolenjski list
Germova ulica 4
8000 Novo mesto, p.p. 212
(07) 39 30 500
info@dolenjskilist.si
spletno.urednistvo@dolenjskilist.si

srečetpetsobned
napoved napoved napoved napoved napoved
18°C 17°C 17°C 17°C 14°C
29°C 28°C 24°C 26°C 18°C
jun
29

Smodiš si želi v Krko, še najraje za pisalno mizo

11.7.2012 | 13:55

Matjaž najverjetneje končuje pot poklicnega športnika, a možnost za vrnitev pod obroče vendarle noče povsem izključiti. (Foto: B. B.)

Matjaž najverjetneje končuje pot poklicnega športnika, a možnost za vrnitev pod obroče vendarle noče povsem izključiti. (Foto: B. B.)

Čatež - Povabilu Matjaža Smodiša na že tradicionalni košarkarski kamp v Termah Čatež se je odzvalo veliko novinarjev, ki pa dokončnega odgovora, ali bo Matjaž nadaljeval svojo kariero ali ne, tudi tokrat niso dobili.

Kako bo naprej, v resnici ne ve niti sam Smodiš. »Po operaciji hrbta je bilo vse skupaj prava agonija in normalno je, da v takih okoliščinah razmišljam o zaključku kariere. Po drugi strani me žene adrenalin in motiv, da mlajšim dokažem, da z mano še ni konec. A doslej se nisem pogovarjal še z nikomer, nihče me ni klical, z nikomer nisem v stiku. Moja velika želja je, da bi kariero na tak ali drugačen način nadaljeval v Krki, a zaenkrat tudi z Novomeščani nimam nobenega kontakta.«

A bolj kot pod koši ali celo na klopi, se Smodiš vidi v vlogi športnega funkcionarja. Vrnitve na parket nekoč najboljši evropski krilni center ni dokončno izključil, o trenerski karieri pa za zdaj noče niti slišati.

B. B.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

11.7.2012Oceni opazka 

Predvsem glej na svoje zdravje, Matjaž. Ko kariera mine, te prej ko slej, pozabijo. Taka je pač usoda večine športnikov. V zadjem času, to lahko opaziš že sam.

Komentiraj prispevek

Uporabniško Ime

e-Naslov

Vaš komentar

Izračunajte vsoto ena in tri: