kronika

Ogenj se je z drv razširil na hišo

15.7.2012 | 07:00 | M. K.

Foto: arhiv DL

Foto: arhiv DL

Včeraj popoldne so gorela zložena drva ob stanovanjski hiši na Črešnjevcu pri Semiču. Požar, ki se je razširil na stanovanjsko hišo, so pogasili gasilci PGD Črešnjevec, Semič in Krvavčji vrh. Vzrok in škodo bodo ocenile pristojne službe. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so nudili pomoč starejši osebi na kraju požara.

Ob 23.02 pa je zagorelo na odlagališču odpadkov v Velikem Podlogu v krški občini. Požar so pogasili gasilci Poklicne gasilske enote Krško.

Nesreča pri Župelevcu

Na cesti Brežice-Župelevec, malo pred naseljem Župelevec, sta včeraj ob 9.27 uri trčila dva osebna avtomobila. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so protinaletno in protipožarno zavarovali mesto dogodka, odklopili bateriji, usmerjali promet, iztekle motorne tekočine posuli z vpojnimi sredstvi, nudili pomoč avtovleki in počistili cestišče. Poškodovanih ni bilo.

Bili so brez vode

Ob 11. uri so ostali brez pitne vode nekateri občani naselij Velike Malence in Vinji vrh v občini Brežice. Ob 13.14 je bila s strani Komunale Brežice ponovno zagotovljena oskrba z vodo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava