kronika

Vaščani in gasilci nad ognjene zublje

15.7.2012 | 16:00 | Foto: www.cresnjevec.net.

Vaščani in gasilci nad ognjene zublje

Črešnjevec - Poročali smo že o požaru, ki je včeraj ob 17.37 izbruhnil na Črešnjevcu pri Semiču, danes pa so nam od tam poslali še fotografije, ki so jih ob podrobnejšemu zapisu o dogodku objavili na njihovi spletni strani. Zagorela so drva pred stanovanjsko hišo Šukljetovih na Črešnjevcu, požar pa se je razširil v notranjost hiše.

Dim, ki se je širil iz Šukljetove hiše, je opazila Kambičeva Majda in obvestila sosede. Ko so prišli na kraj dogodka, se je požar že začel širiti v notranjost hiše, in sicer v kurilnico, kjer je bila tudi med drugim cisterna s kurilnim oljem, motorne žage, vrtna kosilnica in drugo. Vaščani so brez oklevanja priskočili na pomoč in začeli gasiti, tako da so preprečili najhujše.

Kot so zapisali, so medtem prispeli gasilci PGD Črešnjevec, Krvavčji Vrh in Semič, ki so požar hitro omejili in pogasili. Na kraj požara so prišli tudi policisti in ekipa nujne medicinske pomoči iz Zdravstvenega doma Črnomelj, ki pa na srečo ni imela veliko dela, saj stanovalka, ki je bila v času požara v hiši, ni bila poškodovana.

Domači gasilci PGD Črešnjevec so ostali na požarni straži, da se ne bi še enkrat vnelo.

‹ nazaj

Galerija (8)

gasenje-001
gasenje-002
gasenje-003
gasenje-004
gasenje-005
gasenje-006
gasenje-007
gasenje-008

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava