kronika

Motorista odpeljali v bolnišnico

20.7.2012 | 07:15 | T. J. G.

Motorista odpeljali v bolnišnico

Z regijskega centra za obveščanje so sporočili, da se je včeraj nekaj minut po sedmi uri zvečer v Brežicah na krožišču cest v naselju Trnje zgodila prometna nesreča, v kateri je padel motorist in se poškodoval. Posredovali so reševalci nujne medicinske pomoči zdravstvenega doma Brežice, ki so poškodovanega oskrbeli in ga prepeljali v Bolnišnico Brežice, ter gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so pregledali in zavarovali kraj dogodka, vendar pomoč ni bila potrebna. Obveščene so bile pristojne službe.

Zalilo klet

Ob pol desetih zvečer je v Krškem prišlo zaradi okvare vodovodnega sistema v stanovanjskem bloku do zalitja kletnih prostorov. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so z vodnim sesalcem posesali okoli tristo litrov vode na površini 50 kvadratih metrov.

Nad sršene

Ob 20.45 so v Dolenji vas v občini Krško gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odstranili sršenje gnezdo.

Ponoči gasili

Ob 1.46 je v Novi vasi pri Mokricah zagorelo grmičevje in suha trava. Požar na  desetih kvadratnih metrih so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Obrežje in Velika Dolina pogasili. Nevarnosti za okolico ni bilo. Obveščene so bile vse pristojne službe.

Drevo na streho

Ob šestih popoldne je v Brezju v občini Novo mesto na streho hiše padlo drevo. Gasilci GRC Novo mesto so drevo odstranili.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava