dolenjska

ŠVIC danes odpira svoja vrata

20.7.2012 | 10:00 | M. Ž.

Foto: Andrej Matič, arhiv Lokalno.si

Foto: Andrej Matič, arhiv Lokalno.si

Čatež pri Trebnjem - Največji dvodnevni študentski festival v Sloveniji ŠVIC svoja vrata odpira danes ob 14. uri. Na letošnjem 10. študentskem vikendu inteligence in cvička na idilični lokaciji pri turistični kmetiji Obolnar pričakujejo 10 tisoč obiskovalcev.

Ena od posebnosti festivala so zabavne igre med študentskimi klubi, na katerih letos pričakujejo približno polovico vseh slovenskih študentskih klubov. Kot so dejali v Klubu študentov občine Trebnje, so letos dnevni festivalski program razširili in izboljšali, tako da obiskovalcem zagotovo ne bo dolgčas. Med drugim se bo lahko vsak obiskovalec lahko z odtisom roke podpisal v knjigo gostov, športni navdušenci bodo lahko sodelovali v turnirju v košarki, nogometu in odbojki na mivki, na voljo bosta tudi Improlige in Stand up komika. Za jutranjo budnico bo poskrbel Fešta band, za izklesana telesa pa vodna aerobika, tečaji trebušnega plesa, salse, hip hopa in borilnih veščin.

Organizatorji se zavzemajo, da zadovoljijo čim več glasbenih okusov. Danes se bodo na odru zvrstili Crossfire, Vertum, Parni Valjak Tribute, Elvis Jackson, Prljavo Kazalište, Vlado Kreslin in Zablujena Generacija. Jutri pa 500m, Sin Story, CoverLover, Niet, Mi2, Dubioza Kolektiv in Zaklonišče prepeva.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava