dolenjska

Del Ljubljanske ceste bo do novembra zaprt za promet

31.7.2012 | 15:10 | M. M.

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Novo mesto - Iz CGP, družbe za gradbeništvo, inženiring, proizvodnjo in vzdrževanje cest, so sporočili, da bo od ponedeljka, 6. avgusta, zaradi obnove zaprta Ljubljanska cesta v Novem mestu. Popolna zapora omenjene lokalne ceste bo veljala od krožišča v Bučni vasi do odcepa za ulico V Brezov log.

Obvoz bo v času zapore označen in urejen. Zapora omenjenega odseka bo trajala tri mesece, torej do 6. novembra.

‹ nazaj

Komentarji (14)

31.7.2012Oceniročno 
Kaj bodo delal na roke, da rabjo tolk časa? Mogoče pa jim je to poletna "paša"...
31.7.2012OceniValuk 
Ja nič, če so oni tako pametni, da to naredijo in potrebujejo toliko časa, bomo pa masovno vozili po Cesti brigad.
31.7.2012Ocenibebi 
seveda bo zaprto 3 mesece...postavili bodo zaporo, potem pa bomo gledali kako stojijo sredi ceste
31.7.2012Ocenialko 
Ja kaj čmo asfalt je treba prebarvat
1.8.2012Ocenibršljinčan 
Ti si pa res lahko vse dovolijo. Tri mesece...! Kot bi bil projekt še v delu. Se bodo sproti dogovarjali kako bodo dela potekala ? Tako izgleda.
1.8.2012Ocenidado 
ste pa res vsi pametni...kar nekaj počes ocenjujete in komentirate, pa sloh ne veste kaj bo...predlagam da se vsi zberete in opravite dela namesto CGP-ja pa bo verjetno zadeve ne bo nikoli dokončana, ker za dokončanje je potrebno kaj naredit, ne samo bistroumno čvekat in tipkat!!!
1.8.2012Ocenijaka 
al treba nov rondo nardit 150 metrov proti mestu od sedanjega rondoja. Ampak tri mesece je realna ocena ali bo potem zaradi ..... je potrebno zaporo podaljšati za .....
1.8.2012Oceninaivec 
ubogi dado, kako ste pametni, verjetno ste izvedenec in strokovnjak za gradbeništvo, pa še lep primer imate na Ratežu, kjer je vam in vam podobnim vzor kapitalnega strokovnega kolapsa. Če pa čakajo projekte in ostale stvari, pa je to prav tako stroka o kateri dobro misleči dado poziva na delo namesto CGP. Prava sramota nekdaj dobre in uspešne gradbene operative, ki je danes na nivoju vaške delovne skupine, ah ne, vaške skupine so zavihale rokave in kaj naredile.
1.8.2012OceniLukaSLO 
V komentarjih se vidi zaplankanost vseh vaških posebnežev, ki jih Novo mesto premore ogromno. Vedno in samo nergate, ker drugega ne znate, nasprotujete obnovam in posledično prenovam, ki lahko prinesejo neko dolgoročnejšo rast. Ukvarjate se s tem, koliko časa bodo dela potekala, pa zato ni niste usposobljeni. Verjemite mi za vsak projekt so pripravljeni načrti itd. in ne bodite pametni. Ratež je druga zgodba, tukaj je problem, ker država ne zagotovi dovolj denarja za obnovo in se kritizirajte vse po vrsti!
1.8.2012Oceni123 
Glede na to, da še nimajo pridobljenih potrebnih soglasij....

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava