Mlada motokrosista hudo poškodovana. Vlomili v bankomat

2.8.2012 | 14:10

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

ilustrativna slika (Foto: arhiv DL)

Poročali smo, da so dežurni včeraj obravnavali več prometnih nesreč. Kot danes pojasnjujejo s PU Novo mesto, se je prva zgodila okoli 15.30 pri Podzemlju. Metliški policisti so ugotovili, da je 68-letna voznica osebnega avtomobila vozila iz Podzemlja proti Krasincu in zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v avtomobil, ki ga je vozil 34-letni voznik. V nesreči se je lažje poškodoval voznik osebnega avtomobila, potnica v njegovem vozilu in dva potnika v vozilu povzročiteljice.

Pijan na motorju povzročil nesrečo

Nekaj pred 18.30 so bili črnomaljski policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo osebnega avtomobila in motorista v kraju Gaber pri Semiču. Ugotovili so, da je nesrečo povzročil 57-letni voznik kolesa z motorjem zaradi neupoštevanja pravil o prednosti. Lažje poškodovanega povzročitelja nesreče, ki je vozil pijan, so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Trčila motokrosista

Krški policisti so bili sinoči ob 19.40 obveščeni o nesreči pri Oštrcu, kjer sta na travniku trčila dva motorista, stara 17 in 19 let. Hudo poškodovana so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Ukradli so ji denar, a so enega dobili

V torek okoli 17. ure so se v okolici Novega mesta na dvorišče stanovanjske hiše pripeljali trije neznanci. Starejša oškodovanka je sedela za mizo, na mizi pa je pod časopisom hranila dva bankovca po 100 evrov, namenjenih za plačilo drv. Osumljenec je oškodovanko prosil za kozarec vode in v tem času ukradel denar. Po tatvini so se moški odpeljali. Policisti so zbrali obvestila in ugotovili, da gre za 23-letnega osumljenca iz okolice Novega mesta. Ovadili ga bodo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

Škode za 15 tisočakov

V poslovnih prostorih podjetja na območju Policijske postaje Trebnje je v noči na sredo neznanec poskušal vlomiti v bankomat. Vlomiti mu ni uspelo, s poškodovanjem pa je povzročil za okoli 15.000 evrov škode. Policisti in kriminalist so opravili ogled kraja kaznivega dejanja in nadaljujejo z aktivnostmi za izsleditev storilca, so še zapisali v sporočilu za javnost.

Vlamljali tudi v poslovne prostore, avtomobile,...

V isti noči je v Trebnjem neznanec vlomil v poslovne prostore. Ukradel ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 3000 evrov škode.

Med 20. julijem in 1. avgustom je v Krškem nekdo vlomil v dva zabojnika in sunil orodje. Podjetje je oškodovano za okoli 1000 evrov.

V okolici Brežic je nekdo vlomil v parkiran osebni avtomobil in vzel več bančnih kartic, s katerim je kasneje na bančnih avtomatih dvigoval gotovino. Lastnica je oškodovana za več kot 600 evrov.

V okolici Novega mesta pa je v noči na sredo nekdo vlomil v počitniško hišo in odnesel litoželezno posodo ter plinsko jeklenko.

M. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava