Pogrešani se je vrnil domov

4.8.2012 | 07:10

Po treh dneh so našli pogrešanega Ivana Račiča. Sodeč po jutranjem poročilu ReCO Brežice, se je pozno sinoči, ob 22.30 vrnil domov, tako da so prekinili iskalno akcijo. Ta se je sicer včeraj nadaljevala na območju Velikih Malenc, Vitovca in Krške vasi v občini Brežice.

Spomnimo, 46-letnega Ivana Račiča iz Dolnjih Skopic 9 b so pogrešali od 1. avgusta popoldne. Pogrešani naj bi bil oblečen v kratke hlače in temno modro majico s kratkimi rokavi. Policisti so ga začeli nemudoma iskati na širšem območju Dolenjih Skopic, našli so tudi njegov osebni avtomobil. Pregled terena so opravili tudi s pomočjo policijskega helikopterja, vendar pogrešanega niso našli.

V iskalni akciji je sodelovalo več policistov, gasilcev, članov ribiške in lovske družine, vodnikov reševalnih psov Enote reševalnih psov ter članov kajak in kanu kluba.

M. M.

Komentarji (5)

4.8.2012Ocenierka 
Lepo, srečen konec. Upam, da bo Ivan poplačal vse stroške iskalne akcije+helikopterski prelet,gasilce,ribiče,lovce,pse reševalce,kanu klub in vse sodelujoče v tej akciji.
4.8.2012Ocenivseved 
Nima on kaj plačevat, saj ni bil on naročnik akcije....
4.8.2012OceniJOZE 
Pravilno, naj plačajo naročniki,ne !!!!!!!!!!!!!!
5.8.2012Ocenikren 
kuk sta pametna,če ga pa neb noben iskal bi pa blebetala zakaj imamo vse inštitucije,brihtneža...........razen seveda društev,ki delajo brezplačno oz.udarniško......
5.8.2012Ocenijaka p. 
Stroske iskalne akcije naj krije tisti,kateri je povzrocil izginotje, ce se pa ne ve, pa naj Ivan placa. V gorah tudi helikopter ne resuje brezplacno,placa zavarovalnica,al pa oseba katero se resuje.

Komentiraj prispevek