DOLENJSKI LIST

Dolenjski list
Germova ulica 4
8000 Novo mesto, p.p. 212
(07) 39 30 500
info@dolenjskilist.si
spletno.urednistvo@dolenjskilist.si

nedpontorsrečet
napoved napoved napoved napoved napoved
20°C 17°C 11°C 13°C 16°C
29°C 21°C 18°C 21°C 25°C
jun
26

Nesreča v Revozu in med ježo, gorelo na avtocesti

4.8.2012 | 17:40

Simbolna fotografija (Foto: A. M., arhiv DL)

Simbolna fotografija (Foto: A. M., arhiv DL)

Novo mesto, Brežice - Pri delu na območju tovarne Revoz na Belokranjski cesti v Novem mestu se je okoli poldneva poškodoval delavec zunanjega izvajalca. Oskrbeli so ga reševalci nujne medicinske pomoči novomeškega zdravstvenega doma, ki so nesrečnega delavca nato prepeljali v tukajšnjo splošno bolnišnico.

Z novomeškega centra za obveščanje poročajo tudi o padcu s konja na Vinkovem Vrhu v občini Žužemberk. Poškodovana je ena oseba.

Terensko vozilo je zagorelo na avtocesti pri izvozu Trebnje vzhod v smeri proti Novemu. Gasilci PGD Trebnje so bili aktivirani ob 11:17 in na kraj prišli še dovolj zgodaj, da so pogasili začetni požar v motornem delu vozila. Zavarovali so kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu in očistili vozišče.

Plamene v kuhinji in začetni požar v stanovanjski hiši so prav tako pravočasno pogasili tudi domačini  iz Velikega Mraševa v občini Krško. Gasilci PGE Krško in PGD Malo Mraševo so pregledali prostor s toplotno kamero in odstranili ožgane elemente. Na požarni straži so ostali gasilci PGD Malo Mraševo.

Malo po 14. uri so gasilci PGD Stična pogasili goreč zabojnik za smeti v bližini tamkajšnjega pokopališča.

B. B.

Komentiraj prispevek

Uporabniško Ime

e-Naslov

Vaš komentar

Izračunajte vsoto ena in tri: