FOTO: Najraje bi parkirali na terasi lokala

8.8.2012 | 12:30

Ko kavo pijem, lahko svoj avto občudujem....

Ko kavo pijem, lahko svoj avto občudujem....

Današnji primer...

Današnji primer...

Novo mesto - Da parkiranje vozil na cesti ni dovoljeno, je najbrž jasno tudi tistemu, ki še nikoli ni sedel za volan avtomobila ali obiskal CPP tečaj. V središču Novega mesta pa se še vedno najde precej prav takšnih voznikov, ki očitno menijo, da lahko svoje avtomobile pustijo kjerkoli.

Pogosti primeri takšnega ravnanja so ob lokalu v centru mesta na Glavnem trgu, kjer lahko s terase občudujejo svojega štirikolesnika. Če lastniki lokala ob terasi ne bi namestili betonskih cvetličnih korit, bi se najbrž našel kakšen, ki bi parkiral tik ob izbrani mizi. Nekaj podobnega se je sicer zgodilo pred letom dni, a takrat je šlo za posledice prehitre vožnje in se je k sreči končalo brez hujših posledic.

V spodnji galeriji je nekaj zgoraj opisanih primerov, ki smo jih naključno »ujeli« od aprila do danes… Večina posnetkov je nastala v poletnem času, torej izgovor o pomanjkanju prostih parkirišč v središču mesta ne velja.

M. M., foto: M. M., M. Ž.

Galerija

Komentarji (17)

8.8.2012Ocenipoznavalec 
Eh, to so bolj revčki, ki nimajo za mizo kaj pametnega povedat, še maj, pokazat, pa razkazujejo to pločenino, ki je praviloma pridobljna v glavnem na "puf".
8.8.2012Oceninovomeščanka 
Sami boljši avtomobili! Res jih je treba parkirat na takih mestih, da jih ja vsi vidijo. Pardon, ne vsi - mestni redarji in policisti jih očitno ne, da bi jim dali kakšen listek s kaznijo.
8.8.2012Oceniazzkkrr 
Če bi taki kot sta M.M. in M.Ž., ki sta tole fotografirala rajši kaj pametnega delala in se bolj brigala zase, morda ne bi bilo takšne krize kot je danes. vsi bi bili pisatelji, fotografi, pevci, filmske zvezde in podobna sranja. Primite se raje pametnega dela. Tisti, ki pa so zadolženi da takšne stvari sankcionirajo, pa naj stopijo iz hladne sence in začnejo delat delo, za katerega so plačani.
8.8.2012Ocenisprehajalec 
redarji, policisti...tile nadobudneži že vedo, da jih takrat ne bo, ko se bodo razkazovali. azz...je verjetno eden od lastnikov tehle škatljic. Še več takih fotk. Naj se ve za redoljubnost šoferjev in za vzpodbudo redarjem in policistom. Mogoče kdo od teh spozna svojega. Pa v Bršljin za Špar še pojdite. Tam se pa resnično ovira promet na Klemenčičevi. Tole na slikah ni kritično. Fotk bo dovolj. Samo tako naprej !
8.8.2012Ocenibutec &butec 
Vsi z meglo v jaajcih...
8.8.2012Oceniazimi 
nimaju za burek, sploh
8.8.2012Oceniajtemi 
...use je res...
8.8.2012Ocenismart 
zakaj spet zakrivate registrske številke. Naj se vidi kdo nas ima za norca!
8.8.2012Ocenikren 
ajdemi popuši, so lastniki teh škatl,da bi jim le davk nabil pa kazni ......
8.8.2012Ocenilatufi 
nimam komentarja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava