kronika

Gasil kuhinjo in se opekel; pri Dobličah zbil pešca

11.8.2012 | 06:50 | M. K.

Gasil kuhinjo in se opekel; pri Dobličah zbil pešca

Sinoči je v kuhinji stanovanjske hiše na Omoti pri Semiču gorelo olje na štedilniku. Ogenj, ki je zajel kuhinjski element, je pogasil lastnik hiše. Med gašenjem si je opekel roke in noge, zato so ga domači prepeljali v ZD Črnomelj. Gasilci PGD Štrekljevec so opravili preventivni pregled prostora in odklopili elektriko na kuhinjskem elementu.

Zbil je pešca

Pri naselju Dobliče v občini Črnomelj je sinoči ob 22.32 voznik z osebnim vozilom zbil pešca. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče, pomagali reševalcem pri oskrbi in prenosu ponesrečenca v reševalno vozilo ter očistili cestišče.

Gasilci gasili in zapirali ventil

Davi ob 3.14 je na Drski v Noven mestu v stanovanju večstanovanjskega objekta počil kotni ventil. Gasilci GRC Novo mesto so zaprli ventil v objektu.

Ob 4.22 so zagoreli leseni pragi na železniškem mostu v Dolenjem Boštanju v občini Sevnica. Gasilci PGD Boštanj so zavarovali kraj dogodka ter pogasili požar velikosti 4 kvadratnih metrov.

Včeraj ob 12.49 so na Trgu Rudarjev na Senovem gasilci PGE Krško pomagali reševalcem ZD Krško pri prenosu obolele osebe v reševalno vozilo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava