DOLENJSKI LIST

Dolenjski list
Germova ulica 4
8000 Novo mesto, p.p. 212
(07) 39 30 500
info@dolenjskilist.si
spletno.urednistvo@dolenjskilist.si

torsrečetpetsob
napoved napoved napoved napoved napoved
16°C 16°C 15°C 17°C 18°C
25°C 27°C 26°C 25°C 28°C
jun
29

Grozil, da bo zažgal hišo. Kolesar zapustil kraj nesreče.

5.9.2012 | 18:10

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Malo po 13. uri je občan v Dolenji vasi pri Mirni Peči z neznano tekočino polil prostore stanovanjske hiše in grozil, da jo bo zažgal. Na kraju so bili prisotni policisti PU Novo mesto. Na njihovo zahtevo so bili tja napoteni tudi gasilci GRC Novo mesto in PGD Mirna Peč, Globodol, Jablan ter Hmeljčič. Gasilci so požarno varovali objekt in okolico, nudili pomoč reševalcem ter preventivno pregledali stanovanjske prostore. Do požara ni prišlo. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so občana oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Pobral se je

Okoli pol četrte popoldne so na novomeškem centru za obveščanje prejeli obvestilo, da je padel kolesar na Seidlovi ulici v Novem mestu. Ko so na kraj nesreče prišli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto, so ugotovili, da poškodovanega ni.

Brez vode

Danes dopoldne je bila zaradi napake na vodovodnem omrežju v Čudnem selu v občini Črnomelj motena oskrba s pitno vodo na relaciji Čudno selo - Griblje - Vranoviči. Delavci Komunale Črnomelj so ponovno oskrbo zagotovili do 12. ure.

J. A.

Komentiraj prispevek

Uporabniško Ime

e-Naslov

Vaš komentar

Izračunajte vsoto dve in ena: