DOLENJSKI LIST

Dolenjski list
Germova ulica 4
8000 Novo mesto, p.p. 212
(07) 39 30 500
info@dolenjskilist.si
spletno.urednistvo@dolenjskilist.si

torsrečetpetsob
napoved napoved napoved napoved napoved
12°C 13°C 15°C 16°C 18°C
21°C 24°C 24°C 26°C 28°C
jun
28

Pahor padel s konja, a naj bi jutri v Črnomlju pekel pice

15.9.2012 | 10:00

Foto: spletna stran Boruta Pahorja

Foto: spletna stran Boruta Pahorja

V zavetišču za živali Turk.

V zavetišču za živali Turk.

Ljubljana, Črnomelj - Borut Pahor je po padcu s konja noč preživel v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Pozno popoldne je zaradi bolečin po padcu moral na rentgen, ki je pokazal, da poškodb ali zloma nima, čez noč je ostal na opazovanju, so prek Twitterja sporočili iz Pahorjevega predsedniškega štaba.

Kot so zatrdili, bodo z morebitnimi novimi informacijami javnost sproti seznanjali. So pa potrdili, da se Pahor ni poškodoval v času opravljanja svojih aktivnosti kot predsedniški kandidat. V okviru projekta "SKUPAJ - spodbujajmo drug drugega" je včeraj namreč prostovoljno delal v arhitekturnem biroju v Ljubljani.

Predvideno je bilo sicer, da se bo Pahor danes udeležil proslave ob 65. obletnici vrnitve Primorske k matični domovini v Kopru in tako tudi ostaja, saj za zdaj njegove udeležbe na proslavi niso odpovedali.

Smo pa na uredništvo pred omenjeno nesrečo prejeli vabilo pizzerije Pri Klepcu iz Črnomlja, od koder so sporočili, da bo predsedniški kandidat Pahor pri njih jutri ob 16. uri pomagal pri peki pic. Med svojo predvolilno kampanjo je Pahor med drugim poleti pomagal v zavetišču za živali na Zajčjem Vrhu pri Stopičah. Števec na njegovi spletni strani sicer kaže, da je doslej opravil 177 prostovoljnih delovnih ur.

Dopolnjena objava ob 10.40:

Pahorja zaradi nadaljnjih preiskav v UKC Ljubljana danes ne bo na proslavi ob 65. obletnici vrnitve Primorske k matični domovini.

M. M., STA

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (16)

15.9.2012Oceni MONARH 

Ja, že ni plačal licence soimenjaku Borutu Veselku, saj kopira že ves čas oddaje ODKLOP. Lahko, da je padel s KOBILE, kaj če je bila ta tudi oblečena v kašno zastavo, kot Monika Malešič? Vsekakor ga je tudi vrgla v političnem smislu; PREDSEDNICA MARTINA! Borut Pahor tega dejstva ne more v politiki nikakor več preživeti. podpiram PREDSEDNICO MARTINO – FIND.SI Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – MONARH.SI

15.9.2012Oceni xy 

bedasto, da bolj bedasto vse skupaj ne more bit. Slovenija rabi predsednika na nivoju, ne pa ****.

15.9.2012Oceni nevolilec 

Pa saj ni on kriv. Vspodbuja pač svojo volilno bazo, da mu da svoj glas in eventuelno za to dobi še koga. To pač očitno vžge. Pa ja ne misli kdo, da to on dela iz ljubezni do tega. Vzameš to početje pač tako kot je, svoje si misliš. Predvsem pa v končni fazi vidiš, koliko volilcev s to svojo aktivnostjo pridobi. Bomo videli, če se mu je splačalo. Osebno mi je to smešno. Ne bo mi pa nič več, če eventuelno tak kandidat zmaga. Sicer pa, glede na to, kaj se je v teh 21 letih zgodilo, tudi to ne bi smelo bit preveliko presenečenje.

15.9.2012Oceni Špela Vovk, ekipa Pahor 

Spoštovani, zaradi omenjenega dogodka je obveznost v Črnomlju prestavljena. Hvala za razumevanje.

15.9.2012Oceni bukov kozliček 

Mislim, da boste presenečeni nad Pahorjevim rezultatom. Tudi moj glas bo dobil.

15.9.2012Oceni kr eden 

No eno delo bi lahko spustil. Namreč pranje glav. Pere nam jih že dosti časa in lahko si zmisli kaj drugega. Naprimer kako preživeti s 500 EUR na mesec, preživlajti družino, šolati otroke................ Brez rezerv naj preživi z minimalcem, plačuje vse obveznosti , šola otroke in bomo videli kakšen nasmeh bo imel na obrazu. Ne bo kilometrine, ne dnevnic vse si bo moral kupiti sam, No še je čas, vsaj do volitev naj poskusi

15.9.2012Oceni Bom volil 

Ne spremljam njegovih "odklop" nastopov, ker me te zadeve pač ne zanimajo. Bom pa volil zanj ker je edini kandidat, ki je kdajkoli znal preseči strankarsko razdeljenost na leve in desne. Takšnega človeka pa rabimo. Ki nima na obrazu plašnic, ampak vidi tudi tisto, kar mu eksplicitno ne "dovoljuje" njegova politična barva. Predsednik države je namreč predsednik VSEH, ne le levih ali desnih. Če bo s temi nastopi koga pridobil ne vem, vem pa, da bo bolje razumel običajnega državljana kot katerikoli oligarh do sedaj. Ki je delavca od blizu videl samo na fotografiji v Delu. Pa še to. Sem kristjan. Ampak svoboden kristjan. Kar pomeni, da znam voliti tudi levičarja, če zna gledati širše.

15.9.2012Oceni alko 

@Bom volil Podobno tudi sam razmišljam. Sicer mi Pahor ni nek ideal, je pa korak v pravo smer, kar se politične kulture tiče.

15.9.2012Oceni mene je 

sram, kaj počenja ta Pahor! Malo pozno se je začel učit delat...

15.9.2012Oceni xy 

ja, tudi jaz pravim: 3 mesece naj preživi z minimalno plačo, ampak res, brez varke. Pol bo za razmišljat naprej. To vse pa je nedoraslo igranje. Kot mali otrok, malo tu, malo tam in gremo spet naprej. Se igrat.

začetnapredhodna Stran: 1/2naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Uporabniško Ime

e-Naslov

Vaš komentar

Izračunajte vsoto devet in šest: