bela krajina

Pahor padel s konja, a naj bi jutri v Črnomlju pekel pice

15.9.2012 | 10:00 | M. M., STA

Foto: spletna stran Boruta Pahorja

Foto: spletna stran Boruta Pahorja

V zavetišču za živali Turk.

V zavetišču za živali Turk.

Ljubljana, Črnomelj - Borut Pahor je po padcu s konja noč preživel v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Pozno popoldne je zaradi bolečin po padcu moral na rentgen, ki je pokazal, da poškodb ali zloma nima, čez noč je ostal na opazovanju, so prek Twitterja sporočili iz Pahorjevega predsedniškega štaba.

Kot so zatrdili, bodo z morebitnimi novimi informacijami javnost sproti seznanjali. So pa potrdili, da se Pahor ni poškodoval v času opravljanja svojih aktivnosti kot predsedniški kandidat. V okviru projekta "SKUPAJ - spodbujajmo drug drugega" je včeraj namreč prostovoljno delal v arhitekturnem biroju v Ljubljani.

Predvideno je bilo sicer, da se bo Pahor danes udeležil proslave ob 65. obletnici vrnitve Primorske k matični domovini v Kopru in tako tudi ostaja, saj za zdaj njegove udeležbe na proslavi niso odpovedali.

Smo pa na uredništvo pred omenjeno nesrečo prejeli vabilo pizzerije Pri Klepcu iz Črnomlja, od koder so sporočili, da bo predsedniški kandidat Pahor pri njih jutri ob 16. uri pomagal pri peki pic. Med svojo predvolilno kampanjo je Pahor med drugim poleti pomagal v zavetišču za živali na Zajčjem Vrhu pri Stopičah. Števec na njegovi spletni strani sicer kaže, da je doslej opravil 177 prostovoljnih delovnih ur.

Dopolnjena objava ob 10.40:

Pahorja zaradi nadaljnjih preiskav v UKC Ljubljana danes ne bo na proslavi ob 65. obletnici vrnitve Primorske k matični domovini.

‹ nazaj

Komentarji (16)

15.9.2012OceniMONARH 
Ja, že ni plačal licence soimenjaku Borutu Veselku, saj kopira že ves čas oddaje ODKLOP. Lahko, da je padel s KOBILE, kaj če je bila ta tudi oblečena v kašno zastavo, kot Monika Malešič? Vsekakor ga je tudi vrgla v političnem smislu; PREDSEDNICA MARTINA! Borut Pahor tega dejstva ne more v politiki nikakor več preživeti. podpiram PREDSEDNICO MARTINO – FIND.SI Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – MONARH.SI
15.9.2012Ocenixy 
bedasto, da bolj bedasto vse skupaj ne more bit. Slovenija rabi predsednika na nivoju, ne pa ****.
15.9.2012Oceninevolilec 
Pa saj ni on kriv. Vspodbuja pač svojo volilno bazo, da mu da svoj glas in eventuelno za to dobi še koga. To pač očitno vžge. Pa ja ne misli kdo, da to on dela iz ljubezni do tega. Vzameš to početje pač tako kot je, svoje si misliš. Predvsem pa v končni fazi vidiš, koliko volilcev s to svojo aktivnostjo pridobi. Bomo videli, če se mu je splačalo. Osebno mi je to smešno. Ne bo mi pa nič več, če eventuelno tak kandidat zmaga. Sicer pa, glede na to, kaj se je v teh 21 letih zgodilo, tudi to ne bi smelo bit preveliko presenečenje.
15.9.2012OceniŠpela Vovk, ekipa Pahor 
Spoštovani, zaradi omenjenega dogodka je obveznost v Črnomlju prestavljena. Hvala za razumevanje.
15.9.2012Ocenibukov kozliček 
Mislim, da boste presenečeni nad Pahorjevim rezultatom. Tudi moj glas bo dobil.
15.9.2012Ocenikr eden 
No eno delo bi lahko spustil. Namreč pranje glav. Pere nam jih že dosti časa in lahko si zmisli kaj drugega. Naprimer kako preživeti s 500 EUR na mesec, preživlajti družino, šolati otroke................ Brez rezerv naj preživi z minimalcem, plačuje vse obveznosti , šola otroke in bomo videli kakšen nasmeh bo imel na obrazu. Ne bo kilometrine, ne dnevnic vse si bo moral kupiti sam, No še je čas, vsaj do volitev naj poskusi
15.9.2012OceniBom volil 
Ne spremljam njegovih "odklop" nastopov, ker me te zadeve pač ne zanimajo. Bom pa volil zanj ker je edini kandidat, ki je kdajkoli znal preseči strankarsko razdeljenost na leve in desne. Takšnega človeka pa rabimo. Ki nima na obrazu plašnic, ampak vidi tudi tisto, kar mu eksplicitno ne "dovoljuje" njegova politična barva. Predsednik države je namreč predsednik VSEH, ne le levih ali desnih. Če bo s temi nastopi koga pridobil ne vem, vem pa, da bo bolje razumel običajnega državljana kot katerikoli oligarh do sedaj. Ki je delavca od blizu videl samo na fotografiji v Delu. Pa še to. Sem kristjan. Ampak svoboden kristjan. Kar pomeni, da znam voliti tudi levičarja, če zna gledati širše.
15.9.2012Ocenialko 
@Bom volil Podobno tudi sam razmišljam. Sicer mi Pahor ni nek ideal, je pa korak v pravo smer, kar se politične kulture tiče.
15.9.2012Ocenimene je 
sram, kaj počenja ta Pahor! Malo pozno se je začel učit delat...
15.9.2012Ocenixy 
ja, tudi jaz pravim: 3 mesece naj preživi z minimalno plačo, ampak res, brez varke. Pol bo za razmišljat naprej. To vse pa je nedoraslo igranje. Kot mali otrok, malo tu, malo tam in gremo spet naprej. Se igrat.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava