Marina Mesojedec

20.9.2012

Marina Mesojedec

Marina Mesojedec je 22-letno dekle iz Šmarjeških Toplic, ki se je pred kratkim s fantom preselila v Novo mesto. Dela v piceriji v Mačkovcu, sicer pa je velika ljubiteljica živali, predvsem psov. Doma ima mopsa Gizma in pinca Rolija, pa tudi dva pajka in enega škorpijona. S psičkoma veliko časa preživi zunaj, saj z njima teče, pa tudi rola, sicer pa upa, da bo tudi njena prihodnost namenjena psom. Želi opraviti izpit za sodnika na pasjih razstavah, rada pa bi odprla tudi pasjo trgovino, kjer bi dala velik poudarek pasji hrani, saj se zaveda, kako pomembna je za živali kakovostna hrana.

Foto: T. Jakše Gazvoda

Komentarji (4)

20.9.2012OceniPeter-2 
Lahko bi bila dober vzgled naši vladi, ki bi se tudi lahko zavedala, kako pomembna je kvalitetna hrana za njeno prebivalstvo.
20.9.2012Ocenisosed  
mi vaščini šmerješk toplic nedamo marine
20.9.2012OceniJože 
E moj sosed! Saj ti je že pobegnila v Novo mesto.Hahahaha
21.9.2012OceniMelina 
Ljubljane. Dekleta ne poznam, a ko preberem, da je l ljubiteljica živali, da ima psa...oj, ko mladi delajo in razmišljajo pozitivno, potem je upanje...Rad moraš imeti ljudi in živali, ja živali in ne samo svoje...Tudi tiste revčke, ko ljudje raje obrnejo glavo v stran kod da bi mu pomagali... Ostani fajn dolenskli deklič

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava