dolenjska

Otroško igrišče v Parku EU dobilo novo podobo

10.7.2013 | 18:10 | B. D. G.

Župan Alojz Muhič (levo) na prenovljenem igrišču. (Foto: Agencija)

Župan Alojz Muhič (levo) na prenovljenem igrišču. (Foto: Agencija)

Novo mesto - Prav v teh dneh bodo na otroško igrišče v novomeškem Parku EU, ki leži ob Krki pri lesenem mostu v Ragov log, namestili še odpadnike. S tem bo, kot so danes sporočili iz Agencije za šport Novo mesto, igrišče izpolnjevalo vse standarde, ki veljajo v Sloveniji.

Igrišče v tem parku je Agencija za šport Novo mesto v sodelovanju s podjetjema Trata Novo mesto, in IKC obnavljala v mesecu juniju, naložba pa je bila vredna 25.000 evrov.

Otroško igrišče v Parku EU dobilo novo podobo

V Agenciji so zapisali, da so del igral obnovili, nekatera zamenjali, postavili zaščitne ograje in opozorilni tabli ter prenovili klopi.

Agencija za šport je pred kratkim ogradila tudi igrišče na Mestnih njivah, kot napoveduje, pa bo po načrtu prenov ali ureditev otroških igrišč v mestni občini Novo mesto naslednje prenove deležno igrišče na Ragovski ulici.

‹ nazaj

Komentarji (2)

10.7.2013Ocenijani 
Use your mind & eyes. It's not A. Berger.
11.7.2013Oceniigrisca 
Agencija za šport je samo še Agencija za otroška igrišča, ker Vovko tako o športu nima pojma. Sramoti sebe in cel šport ko ga no stop gledamo na televiziji pa še en stavek ne zna povezat...bravo novomeška politika

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava