mladi dopisnik

Pozdrav pomladi na Studencu

8.4.2014 | 14:10 | Erika Anzelc Intihar

Pozdrav pomladi na Studencu

Studenec - Ob bežnem sprehodu skozi Studenec, pomisliš, da je to le majhna, tiha vasica. Kar sploh ne drži. Življenje se vrti po najlepših tirnicah življenja, ki jih povezuje pozitiven odnos do kraja Studenec. V prvih pomladnih dneh smo se že enajsto leto zbrali vsi, ki imamo radi kulturo, kulturno dediščino in vse, kar je povezano z življenjem na Studencu.

Najbolj so nas razveselili naši najmlajši. Prvič v zgodovini Studenca so na odru nastopili otroci Vrtca Ciciban, enota Cepetavčki s Studenca. Njihovi starejši vrstniki so nastopili s petjem ljudskih in modernih pesmic, plesom, igranjem na flavto in recitiranjem. Učenci, ki obiskujejo šolo v Sevnici, s sodelovanjem na prireditvi pokažejo željo po vrstniškem druženju, ki ga je bolj malo. Nekaj učencev obiskuje Glasbeno šolo v Sevnici.

Vsi so z nami delili svoje znanje. Mešani pevski zbor Studenec da s svojim pevskim nastopom prireditvi poseben pečat in nam pokaže, da iz malega zraste veliko. Za zaključek so se najmlajši igralci predstavili s predstavo Ko zboli škrat.

Na Studencu je lepo.

‹ nazaj

Galerija (8)

DSC_0056
DSC_0058
DSC_0062
DSC_0068
DSC_0077
DSC_0081
DSC_0083
DSC_0098

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava