novice

Danes brez elektrike

10.4.2014 | 07:10 | M. K.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Mokronog danes med 8. in 11. uro na območju transformatorske postaje Mirna ter med 11. in 15. uro na območju transformatorske postaje Mirna Roje 2.

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo danes od 8. do 12. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP CENTER ŠENTJERNEJ 1970.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo danes od 8. do 9. ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠKRILE DOL. TOPLICE, od 11. do 14. ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP REGRČA VAS.

Nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes od 9. do 13. ure prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP KAMENJE 1980.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije danes med 9. in 12. uro na območju transformatorske postaje Brežice Bolnica 2 na področju nadzorništva Brežice, med 7.45 in 15.15 uro na območju transformatorskih postaj Sevnica ribnik in Sevnica klavniška na področju nadzorništva Sevnica. Med 8.30 in 9. uro ter med 12. in 12.30 uro na območju transformatorskih postaj Bizeljsko, Bračna vas, Zgornja Sušica in Janeževe gorice ter med 9. in 12. uro na območju transformatorskih postaj Banovec, Čukovec in Župjek na področju nadzorništva Bistrica.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava