nogomet

Rudarjeva igra Novomeščanom leži, sodil bo Skomina

11.4.2014 | 11:35 | I. V.

Sandi Bracović in Danijel Dežmar. (Foto: I. Vidmar)

Sandi Bracović in Danijel Dežmar. (Foto: I. Vidmar)

Oktobra sta se Rudar in Krka pod Portovalom razšla z izidom 0:0, v Velenju pa je bilo 1:0 za Krko. (Foto: I. Vidmar)

Oktobra sta se Rudar in Krka pod Portovalom razšla z izidom 0:0, v Velenju pa je bilo 1:0 za Krko. (Foto: I. Vidmar)

Novo mesto - Po nesrečnem porazu, ko so imeli novomeški nogometaši prednost 1:0 in igralca več na igrišču, a so vse zapravili v drugem polčasu, Krko jutri čaka pomembna tekma s tretjeuvrščenim velenjskim Rudarjem, najboljšim moštvo pomladanskega dela prvenstva v prvi ligi.

Na novinarski konferenci pred tekmo je pomočnik trenerja Sandi Bracovič napovedal težko tekmo: "Moramo pokazati, da znamo igrati, da lahko osvojimo točke. To, kar se nam je zgodilo v soboto, se dogaja tudi evropskim ekipam. Zdaj moramo nekako nadomestiti izgubljene točke. Čeprav ne moremo več računati na poškodovanega Vučkiča, ki je bil v res dobri formi, nam igralcev ne manjka. Igra Rudarja nam ustreza, v tej sezoni nas še ni premagal. Kar se tiče sojenja, pa si ne delamo skrbi. V Prvi ligi je sojenje vrhunsko, sodniki sicer ščitijo najboljše nogometaše in najboljše ekipe, a na tak način, da to ne vpliva na rezultat."

Danijel Dežmar je povedal, da so bili po sobotnem porazu zelo razočarani: "Imeli smo igro, imeli smo rezultat, imeli smo spodbudo navijačev, ki se jim moramo na tekmi z Rudarjem oddolžiti. Potrebujemo točke, predvsem pred sredino tekmo s Triglavom. Vsaka točke je dragocena. Vzdušje v moštvu je dobro kot že dolgo ne."

Tekma med Krko in Rudarjem bo jutri ob 16.30. Tekmo bo tokrat sodilo kar šest sodnikov, glavni pa bo sloviti Damir Skomina.

‹ nazaj

Komentarji (3)

11.4.2014Ocenielanovc 
elan goooooooooooo!!!!
11.4.2014OceniAndy f 
forza elan
11.4.2014OceniMAX 
Zildžo,mislil sem da si večji kaliber.Zamenjaj kruh,pa Djulbijo ( Đuko) vzemi s seboj.Udovičl je tudi na borzi.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava