kronika

Nesreča v gozdu; danes brez elektrike

15.4.2014 | 07:00 | M. K.

Nesreča v gozdu; danes brez elektrike

Pri kraju Sela pri Šumberku, občina Trebnje, se je sinoči ob 19.27 uri v gozdu pri spravilu lesa poškodoval krajan. Poškodovanega so reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 17.40 je ekipa Helikopterske nujne medicinske pomoči s policijskim helikopterjem iz Brežic prepeljala obolelo osebo v ljubljanski klinični center.

Prometna nesreča pa se je danes zjutraj ob 5.19 uri zgodila na cesti Metlika-Črnomelj v bližini naselja Primostek, občina Črnomelj. V nesreči se je poškodovala ena oseba, katero so reševalci NMP ZD Metlika oskrbeli in prepeljali na zdravljenje. Gasilci PGD Črnomelj so mesto nesreče požarno in naletno zavarovali, razsvetlili, odklopili akumulatorja, razlite motorne tekočine posuli z vpojnim sredstvom in očistili ter pomagali vlečni službi.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo od torka, 15.4.2014, do petka, 18.4.2014, od 8. do 14. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRADIŠČE PRI TREBNJEM izvod DOLGA NJIVA.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Mokronog danes med 8. in 14. uro na območju transformatorske postaje Gora v Vrheh.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava