kronika

Na Ljubljanski trčila tri vozila; danes brez elektrike

16.4.2014 | 07:05 | M. K.

Na Ljubljanski trčila tri vozila; danes brez elektrike

Na Ljubljanski cesti v Novem mestu so včeraj ob 17.54 uri trčila tri vozila. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so odpeljali tri poškodovane osebe v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so odklopili akumulator na vozilu in posipali razlite motorne tekočine.

Ob 21.10 so v ulici Pot v Boršt, občina Ivančna Gorica, gorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci PGD Ivančna Gorica, ki so dimnik ohladili in ga očistili.

Danes brez vode …

Komunala Novo mesto obvešča vse uporabnike pitne vode na območju Zavinka, Dolnje Stare vasi in dela Škocjana v Občini Škocjan, da danes, 16. 4. 2014, ne bo pitne vode zaradi izvedbe nujnih del pri obnovi vodovodnega omrežja. Dela se bodo izvajala predvidoma do 15. ure.

… in elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Črnomelj obvešča odjemalce, da bo danes od 8. do 14. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP PODKLANEC.

Nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes od 8. do 14. ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRADIŠČE PRI TREBNJEM izvod DOLGA NJIVA .

Nadzorništvo Trebnje obvešča, da bo danes od 8. do 11. ure prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GORIŠKA VAS 1988.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško okolica med 8. uro in 11. uro na območju TP Graben; na področju nadzorništva Sevnica med 8. in 11. uro na območju TP Krmelj Lisca, med 8. in 12. uro na območju TP Bojnik ter med 8. in 14. uro na območju TP Pecelj; ter na področju nadzorništva Krško mesto med 9. in 11. uro na območju TP Pionir samski dom, med 10. in 12. uro na območju TP Stara vas, med 6.30 in 7. uro ter med 18. in 18.30 uro na območju TP Krško Dalmatinova.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava