kronika

Mladenič izsili prednost

17.4.2014 | 08:45 | B. B.

Mladenič izsili prednost

Sinoči okoli 22. ure je 19-letnik v križišču v okolici Brežic izsilil prednost voznici. V trčenju sta se lažje poškodovala oba voznika in potnica v vozilu povzročitelja. Policisti bodo mlademu vozniku izdali plačilni nalog.

Trije pijani za volanom

Okoli 18. ure je na avtocesti med Trebnjem in Novim mestom z vozilom vijugal po cesti in ogrožal ostale udeležence v prometu 64-letni moški. Policisti so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je 0,58 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Moškega so pridržali, čaka pa ga še obdolžilni predlog.

Črnomaljski policisti so okoli 23. ure v Dragatušu ustavili 57-letnega voznika osebnega avtomobila in mu zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili preizkus. V litru izdihanega zraka je imel 0,70 miligrama alkohola. Kršitelja so pridržali in napisali obdolžilni predlog.

Krški policisti so nekaj po 19. uri v Krškem ustavili 37-letnega voznika osebnega avtomobila. Ugotovili so, da vozi pod vplivom alkohola in nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil so mu zasegli in napisali obdolžilni predlog.

Kradli orodje

Včeraj ali predvčerajšnjim je v okolici Novega mesta nekdo vlomil v kombinirano vozilo in ukradel dve motorni žagi. Lastnika je oškodoval za 1000 evrov.

V istem času je v okolici Novega mesta nekdo vlomil v gospodarski objekt in ukradel motorno žago.

Z delovišča v okolici Sevnice je včeraj okoli 13. ure nekdo ukradel dva grelnika cevi in udarno kladivo. Povzročil je za več kot 8000 evrov škode.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava