Danes brez elektrike

18.4.2014 | 07:10

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo danes od 8. do 14. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRADIŠČE PRI TREBNJEM izvod DOLGA NJIVA .

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes od 8. do 11. ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP STRANSKA VAS 2 NM.

Nadzorništvo Trebnje obvešča, da bo danes od 9. do 11. ure prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRADIŠČE PRI TREBNJEM 1979.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo danes od 10. do 11. ure zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRIČ PRI PODTUREN 1988.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes od 12. do 13.30 ure prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP STARI LJUBEN, od 10. do 11. ure pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP STRAŽA.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del danes motena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica med 8. in 14. uro na območju TP Studenec Matko, Zavratec ribniki, Impolje, Orle in Dedna gora.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava