kronika

Trčila osebno in tovorno vozilo

23.4.2014 | 18:35 | M. Ž.

Trčila osebno in tovorno vozilo

Danes malo pred pol četrto popoldan sta v Soteski v občini Dolenjske Toplice trčila osebno in tovorno vozilo. Pri tem sta se poškodovali dve osebi, kateri so reševalci nujne medicinske pomoči zdravstvenega doma Novo mesto odpeljali v novomeško bolnišnico.

Gasilci GRC Novo mesto in PGD Dolenjske Toplice so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, usmerjali promet, posuli razlite motorne tekočine in očistili cestišče.

Nesreča na avtocesti

Okoli pol dveh popoldne se je na avtocesti Novo mesto-Ljubljana med priključkom Trebnje zahod in pokritim vkopom Dole v smeri proti Ljubljani osebno vozilo prevrnilo in pristalo na kolesih. Reševalci nujne medicinske pomoči zdravstvenega doma Trebnje so eno osebo oskrbeli na kraju in odpeljali v novomeško bolnišnico. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu.

Vodo potrebno prekuhati

Komunala Novo mesto obvešča vse uporabnike pitne vode, ki se oskrbujejo iz vodnega vira Družinska vas – Jezero (levi breg reke Krke), da je zaradi povečane motnosti potrebno vodo pred uporabo prekuhati. Obvestilo velja do preklica..

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava