bela krajina

Energetska obnova osnovne šole Vinica

25.4.2014 | 08:45 | B. B.

Foto: Občina Črnomelj

Foto: Občina Črnomelj

Foto: Občina Črnomelj

Foto: Občina Črnomelj

Črnomelj - Občina Črnomelj je včeraj s podjetjem NGD iz Ljubljane podpisala pogodbo za energetsko sanacijo osnovne šole Vinica. Dela so ocenjena na dobrih 360 tisoč evrov, od česar bo 85 odst. (brez DDV-ja) prispeval evropski kohezijski sklad.

Projektno dokumentacijo je pripravil črnomaljski biro Arha, investicijsko pa novomeški Espri.

Med energetsko sanacijo bodo zamenjali strešno kritino na šoli in telovadnici, toplotno uredili tla podstrešja in izolirali celo stavbo, vključno z zamenjavo dotrajanih oken in zunanjih vhodnih vrat.

‹ nazaj

Komentarji (6)

25.4.2014OceniUčenec  
Ta šola mi je dala ogromno znanja in vzgoje. Pred 45 leti so bili tam med drugimi naslednji učitelji : Kordiš, Troha, Mohor, Malič, Perko, Režek... Hvala vam!
30.4.2014OceniRAJKOV 
PRED 38 LETI PA SO BILE TUDI TOVARIŠICE: KORDIŠKA, MOHARKA,MATKOVA,REŽKOVA,TROHOVKA,NEMŠKARICA,PRHNETOVA,STAREŠINIČAVA MARIJA IN DRUGE
30.4.2014Oceniučenec 
Da, da Rajkov zna se, da sta bila v glavnem oba učitelja (mož in žena) V prvem komentarju sem želel povedati, da so bili to enkratni učitelji. Znali so stvar razložit in se posvetit vsakemu učencu. Takih učiteljev več ne delajo.
11.5.2014Ocenibelokranjc 
Katastrofa za občino. Namesto, da bi podpirala belokranjska podjetja, se rajši podpira zunanje izvajalce. KATASTROFA ZA TO ŽUPANJO IN OBČINO
12.5.2014Ocenixy 
morda rabi županjina hiša tudi energetsko sanacijo? Kaj se čudite, ljudje, mandat se izteka.
12.5.2014Ocenixy 
cena, 360.000 eur??? A delajo novo šolo?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava