Voda zalila stanovanje; danes brez elektrike

24.7.2014 | 07:10

Voda zalila stanovanje; danes brez elektrike

Na Cesti oktobrskih žrtev v Šentjerneju je sinoči nekaj po 19. uri zaradi počene cevi voda zalila prostore stanovanjske hiše. Gasilci PGD Šentjernej so zaprli ventil, odmaknili pohištvo in vodo posesali.

Ob 19.29 so gasilci PGE Krško posredovali v naselju Mrtvice, občina Krško, kjer so iz dimnika stanovanjske hiše odstranili osja gnezda.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Metlika obvešča odjemalce, da bo danes od 8.00 do 14.00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP METLIKA.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes:

od 6.30 do 7.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VRTNI CENTER;

od 5.30 do 6.15 zaradi del prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP PIONIR;

od 8.00 do 10.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP PEKARNA LOČNA;

od 8.30 do 9.00 prekinjena dobava odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP LAZE;

od 12.30 do 13.00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠKRILE DOLENJSKE TOPLICE.

Nadzorništvo Šentjernej obvešča, da bo danes od 8.00 do 12.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠOLA OTOČEC 1985.

Nadzorništvo Trebnje obvešča, da bo danes od 8.00 do 13.00 zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠKOVEC.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah motena dobava električne energije danes, med 10. in 11. uro na območju transformatorskih postaj Črete, Mali Kamen Okrog, Veliki Kamen, Lipni vrh, Tolsti vrh, Mrčna sela, Glažuta, Jevša Bohor, Gradišče, Koprivnica Kladje, Veliki Dol, Prevole, Drča in Koprivnica.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava