bela krajina

Na obvoznici v Črnomlju zabetoniran most čez Dobličico

24.7.2014 | 13:40 | M. K.

Na obvoznici v Črnomlju zabetoniran most čez Dobličico

Črnomelj - Po 18 urah neprekinjenega dela so včeraj zjutraj zabetonirali nov most čez reko Dobličico v Črnomlju. V nosilno prekladno konstrukcijo in ploščo mostu je bilo vgrajeno skoraj tisoč kubičnih metrov betona iz treh betonarn, so sporočili z občine.

80-metrski most je zgrajen na obvoznici, katere investitor je Direkcija RS za ceste, izvajalec pa CGP d.d. iz Novega mesta. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in občina Črnomelj.

‹ nazaj

Galerija (3)

gradnja_julij2014 (1)
gradnja_julij2014 (2)
gradnja_julij2014 (3)

Komentarji (6)

24.7.2014Ocenigradbinec 
največji uspeh vladajoče koalicije in županje je ustoličenje častnega občana z preglasovanjem v občinskem svetu
24.7.2014Ocenijanez 
NI bilo čisto preglasovanje, ker je za častnega občana glasoval tudi predsednik črnomaljskega SDS -eja, dva člana SD-eja pa sta glasovala proti, za je bil pa gospod Andrej Matkovic , nacjonalistka ,Tinko tudi, Kaj kdo ve zakaj je na seji ko so glasovali o častnem občanu mankal g, Gladek
26.7.2014Oceniive 
Kaj ima častni občan skupnega z novim mostom?! Jej, jej, nekateri pa res ne morete mimo politike. Je pa res, da se večina občanov ne identificira s Strmcem kot s častnim človekom občine Črnomelj. To bi naj bil človek, ki ima karizmo, ne pa nekdo, ki se je s pomočjo politike sedlal iz ene funkcije na drugo. Žal. Janez, tvoj stari ate te ni tako vzgajal.
26.7.2014OceniJure 
Strec ni imel nikoli karizme, ni bil priljubljen, vedno je bil vzvišen, zdel je je aroganten in ohol. Zato sem zgrožen, da je sploh dobil to priznanje, še bolj pa nad tem, kdo vse je glasoval zanj. Če je predsednik SDS res glasoval, potem nima v tej stranki kaj iskati, saj nima tri čiste pošlihtane v svoji glavi.
26.7.2014Ocenimost 
Gospodje, o MOSTU gre beseda in ne o častnem občanu !!
28.7.2014Ocenidajdam 
Ja most je zabetoniran,in jaz mislim,da nekako po več kot štirideset letih,kar se dela obvoznica okoli Črnomlja je že čas da je tudi gotova.Lahko bi že bila ,da ni bilo zapletov.Kako bodo pa pri Belsadu rešili križišče ,je pa vprašanje...samo da ne bo semaforjev...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava