kronika

Eden zapeljal v jarek, drugi v ograjo

27.7.2014 | 18:50 | M. Ž.

Eden zapeljal v jarek, drugi v ograjo

Malo po šesti uri zjutraj je na cesti Cerklje ob Krki – Veliko Mraševo v občini Brežice voznik osebnega vozila zapeljal v obcestni jarek, pri tem pa sta poškodovali dve osebi. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče, na vozilu odklopili akumulator, ga dvignili na cestišče, z vpojnimi sredstvi posipali cestišče in nudili pomoč policiji. Reševalci krškega zdravstvenega doma so dve poškodovani osebi oskrbeli in pripeljali v brežiško bolnišnico. V času nesreče je bila cesta zaprta za ves promet.

Nekaj po dvanajsti uri pa je v Stopičah v občini Novo mesto osebno vozilo zapeljalo v obcestno ograjo. V nesreči se je ena oseba poškodovala, ki so jo reševalci novomeškega zdravstvenega doma prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, pomagali reševalcem, usmerjali promet in počistili cestišče.

Trčili vozili

Na cesti Črnomelj-Stari trg ob Kolpi v občini Črnomelj sta malo po enajsti uri trčili osebni vozili. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Reševalci zdravstvenega doma Črnomelj so jo oskrbeli na kraju nesreče in nat še v zdravstvenem domu. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu in pomagali reševalcem.

Zagorela podrast

Malo pred pol tretjo popoldan je v bližini Drnovega v občini Krško zagorela podrast. Gasilci PGE Krško so požar na površini desetih kvadratnih metrov pogasili.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava