Zaradi avta na tirih ustavljen železniški promet

29.7.2014 | 07:10

Zaradi avta na tirih ustavljen železniški promet

Na cesti Novo mesto-Metlika pri prelazu Vahta se je včeraj ob 7.44 uri zgodila prometna nesreča, v kateri se je voznica osebnega vozila prevrnila pod brežino in zaletela v drevo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, avto izvlekli na cestišče in pomagali avtovleki. Poškodovanih ni bilo.

Ob 12.09 je v Vrhovem v občini Radeče osebno vozilo zapeljalo s ceste v jarek in se prevrnilo na streho. Gasilci PGD Sevnica in PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, vozilo postavili na kolesa in izvlekli na cesto, odklopili akumulator na vozilu in nudili pomoč vlečni službi pri nalaganju vozila.

Zbil kolesarja

Ob 15.58 je voznik osebnega vozila na Prvomajski cesti v Šentjerneju zbil kolesarja. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovanega oskrbeli na kraju samem.

Z avtom na tire

Minulo noč ob 0.21 je na Blanci, občina Sevnica, voznik osebnega vozila zapeljal s ceste na železniške tire. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, vozilo povlekli na cesto in oskrbeli poškodovanega. Reševalci NMP ZD Sevnica so poškodovanemu nudili medicinsko pomoč in ga prepeljali v SB Brežice. V času od 0.35 do 1.45 je bil ustavljen železniški promet.

Voda zamakala dve stanovanji

29. 7. ob 2.08 je v večstanovanjskem objektu na Šegovi ulici v Novem mestu iz električnega grelnika tekla voda, ki je zamakala v dve spodnji stanovanji. Ventil pri grelniku vode je zaprl lastnik in grelnik odstranil. Ker stanovalcev v enem od zalitih stanovanj v času intervencije ni bilo doma, so gasilci GRC Novo mesto s strokovnim posegom vstopili vanj in ga očistili.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava