kronika

S ceste zapeljal na brežino. Drog na cesti.

29.7.2014 | 18:15 | J. A.

Foto: arhiv DL

Foto: arhiv DL

Danes ob 13.14 se je na cesti Metlika - Novo mesto pri naselju Jugorje zgodila prometna nesreča, osebno vozilo je zapeljalo s cestišča in obstalo na brežini. Ena oseba se je pri tem poškodovala, zato so jo reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so naletno in požarno zavarovali mesto nesreče, nudili pomoč reševalcem in na vozilu odklopili akumulator, so sporočili iz novomeškega centra za obveščanje.

Iz brežiškega centra za obveščanje pa so sporočili, da jih je danes okoli 10. ure občan obvestil, da je na Taborniški ulici v Sevnici zaradi počene povezovalne cevi iz tovornega vozila izteklo hidravlično olje. Aktivirali so gasilce PGD Sevnica, ki so madež posuli z vpojnimi sredstvi in cestišče očistili. Do onesnaženja okolja ni prišlo. Obveščene so bile pristojne službe.

Nekaj pred pesto popoldne se je v naselju Gora v občini Krško na cesto prevrnil telefonski drog. Posreduje dežurni upravljavec lokalnih cest, ki bo ustrezno zavaroval mesto dogodka in dežurni delavec Telekoma Slovenije.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava