gospodarstvo

Novomeška spletna agencija Ideaz v družbi najboljših

30.7.2014 | 17:40 | M. Ž.

Nika Papić (Foto. Arhiv spletne agencije Ideaz)

Nika Papić (Foto. Arhiv spletne agencije Ideaz)

Novo mesto - Novomeška spletna agencija Ideaz, ki jo vodita Nika Papić in Tilen Šali, se je med več tisoč prijavljenimi agencijami iz preko 60 držav na tekmovanju Google All Stars kot zmagovalka slovenskega dela uvrstila med 250 najboljših agencij na svetu, so sporočili iz podjetja. Za nagrado se bodo udeležile konference Google All Stars Summit, ki bo na sedežu podjetja Google v kalifornijskem mestu Mountain View.

»Google All Stars je tekmovanje, namenjeno Googlovim partnerskim agencijam, pri čemer je poleg visoke ravni kakovosti kampanj najpomembnejši faktor obseg oglaševalskega zakupa,« so pojasnili spletni agenciji in dodali, da se sicer že dlje časa ponašajo z nazivom Google Partner, tokratno priznanje pa jim pomeni veliko nagrado za vztrajno delo v preteklih letih.

S to nagrado bodo v agenciji, kot so zapisali v sporočilu za javnost, dobili vpogled v delovanje podjetja Google, dobili dostop do naprednih izobraževanj in konzultacij z Googlovimi strokovnjaki, imeli možnost testiranja novih Googlovih izdelkov ter se družili z vodilnimi svetovnimi agencijami s področja spletnega oglaševanja.

»Osvojeno prvo mesto nas ni preveč presenetilo in je le potrditev našega dobrega dela. Prehiteli smo številne uveljavljene in bolj znane slovenske agencije, ki so na trgu precej več časa kot mi,« je ob tem dejala Papićeva.

Spletna agencija Ideaz posluje od leta 2011, trenutno ima 6 rednih in 3 honorarne sodelavce. Med drugim so zapisali, da so specializirani za spletno promocijo slovenskih podjetij na tujih trgih, poleg oglaševalskih kampanj izdelujejo tudi spletne strani, aplikacije, pripravljajo strategije nastopov na trgu in vodijo aktivnosti na družbenih omrežjih.

‹ nazaj

Komentarji (5)

30.7.2014Ocenidanijel 
Nika čestitke
31.7.2014OceniRBalkovec 
Bravo Nika!
31.7.2014Oceniniko 
ha gospodična pa ne uporablja miške.
31.7.2014Oceniaco 
Nika in Tilen čestitam, samo tako naprej. Na mladih svet stoji.
31.7.2014OceniJakob Gale 
Iskrene čestitke! Ko bosta v Kaliforniji, obvezno priporočam obisk mesta Palo Alto! Zanima me samo, če bodo naši Zlati bobnarji iz Portoroža kdaj pogledali tudi v domače uspešne oglaševalce in ustvarjalce ne samo, da gledajo čez planke in nagrajujejo neizvirne bebave tuje oglaševalske ideje! @niko - to je prenosnik, laptop po domače in ima miško že vgrajeno v ohišje tipkovnice. To bi ja morali vedeti, no.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava