kronika

Odtrgalo kolo z osovino, peš po avtocesti

31.7.2014 | 08:15 | B. B.

Odtrgalo kolo z osovino, peš po avtocesti

Včeraj dopoldan se je zgodila prometna nesreča na avtocesti med Novim mestom in avtocestnim počivališčem Dul. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 66-letna voznica iz Francije vozila avtodom iz Ljubljane proti Obrežju. Med vožnjo je zaradi okvare na vozilu odtrgalo kolo z osovino. Voznica je izgubila oblast nad vozilom in se prevrnila. Manjši požar na vozilu je pogasil potnik v vozilu. V nesreči ni bil nihče poškodovan.

Peš po avtocesti

Brežiški policisti so bili dopoldan obveščeni, da v bližini Čateža ob Savi moški pešači po avtocesti. Policisti so 26-letnega moškega izsledili, ga odpeljali z avtoceste in mu zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Vlomi in tatvine

V prodajalni v Novem mestu je neznanec izkoristil nepazljivost prodajalca in ukradel dva prenosna računalnika, v  Semiču pa je v noči na sredo nekdo iz odklenjenega osebnega avtomobila ukradel avtoradio.

Nezakonito čez mejo

Včeraj dopoldne je na mejni prehod Obrežje, na vstop v Slovenijo, pripeljal 36-letni voznik tovornega vozila s polpriklopnikom iz Srbije. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled vozila in v tovornem delu našli skrite tri državljane Afganistana, ki so se skrivali med tovorom in na ta način skušali izogniti mejni kontroli. Policisti so po zaključenem postopku 26-letnega moškega in dva mladoletnika predali hrvaškim varnostnim organom.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava