kronika

V Žužemberku zagorel avto

17.8.2014 | 18:15

V Žužemberku zagorel avto

Malo po 15. uri je na Baragovi cesti v Žužemberku gorelo osebno vozilo. Požar pod pokrovom motorja so začeli gasiti občani, dokončno pa so ga pogasili gasilci PGD Žužemberk in Dvor. Gasilci so še odklopili akumulator na vozilu, usmerjali promet, odstranili vozilo s ceste in posuli cestišče z vpojnim sredstvom.

Malo pred 8. uro je v Dolenjem Kamenju, občina Novo mesto, ponovno zagorela slama v starejši nenaseljeni hiši. Požar so pogasili gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence. Na kraju dogodka je bila potrebna tudi pomoč dežurnega delavca Elektra.

Okoli 16. ure se je v podjetju Vipap v Krškem sprožil avtomatski javljalnik požara. Gasilci PGE Krško so ugotovili, da je prišlo do kratkega stika na transformatorski postaji pri papirnem stroju. Gasilci so prostore prezračili in pregledali s termo kamero ter ponovno zagnali požarno centralo.

Okoli 13. ure je je prišlo do okvare na glavnem vodovodnem vodu Mali Obrež - Kapele v občini Brežice. Brez pitne vode so ostali krajani naselja Podvinje, dela tudi naselja Kapele. Delavci Komunalnega podjetja Brežice so okvaro odpravili ob 14.45.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava