kronika

Traktor v potok

18.8.2014 | 19:05 | M. Ž.

Traktor v potok

Na Drožanjski cesti v Sevnici se je ob 15.05 v potok prevrnil traktor s priklopnikom. V nesreči se je poškodovala ena oseba. Sevniški reševalci so jo oskrbeli in prepeljali v bolnišnico Celje. Posredovali so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica, ki so pomagali pri oskrbi ponesrečenca in ga prenesli iz potoka do reševalnega vozila. Prav tako so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator ter traktor in prikolico s pomočjo avtodvigala izvlekli na cestišče. Preprečili so tudi iztek motornih tekočin v potok in sanirali cestišče.

V prometni nesreči, ki je bila malo po poldnevu v Brežicah, sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik kolesa z motorjem. Brežiški reševalci so poškodovanega prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice, gasilci Poklicne gasilske enote Krško pa so pregledali mesto dogodka, vendar njihovo ukrepanje ni bilo potrebno.

V Boštanju se jo ob 8.39 zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi voznica osebnega avtomobila in kolesarka. Reševalci nujne medicinske pomoči sevniškega zdravstvenega doma so ponesrečenko prepeljali v zdravstveni dom in jo tam oskrbeli, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica pa so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, pomagali reševalcem in odklopili akumulator na osebnem avtomobilu.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava